szemléletváltó & kultúra Blog

Mindset & Culture

 

Wanderlee BLOGunk – Holisztikus megközelítésben, az egyéni és szervezeti tudatos fejlődés és kreatív szemléletváltás céljából íródik.

Fókuszban: kreatív intelligencia és wellbeing, – a fenntartható harmónikus működésért és innovatív szemléletű fejlődésért.

Longevity Mindset, Mindfulness, a team és egyéni integrál szemléletű REboot coaching, a holisztikus orvoslás elvei mentén. Kiktől? A humán menedzser, szervezetépítő, az orvos, a pszichológus, a kutató, a művész, az NLP mester, az integratív gyógyító, a mozgásművész tollából.

Sétálj Velem

Sétálj Velem

Sétálj Velem  Önfelfedező séta TCM terapeutával    Fedezd fel a természetes FLOW forrásod, az 5 Elem rendszerében! Szeretem azt a kifejezést, hogy „sétáljunk egyet", ugyanis mozdulataink, beszédünk és arckifejezéseink már egy röpke séta alatt is képesek elárulni,...

read more
Bevezetés az 5 ELEM elméletébe

Bevezetés az 5 ELEM elméletébe

bevezetés az 5 elem teóriába  5 perc olvasás, tudásbővítés    Öt ELEM, melyek egyensúlyba hozzák azon elemek erősségeit vagy gyengeségeit, melyekre hatással vannak. Minden ilyen természetű energiaáramlást összefoglaló néven ÉLETNEK hívunk.  Az Emberek a vonzás és...

read more
Kreatívan Agilisabban?

Kreatívan Agilisabban?

Kreatívabban agilisabbak lehetünk vagy fordítva? A szervezeti kreativitás fejlesztése, feltérképezése, a vállalat innovációs hatékonyság erősítésének első lépése, origója. Az agilitás kreatív újragondolásával, a transzformációs folyamatok hatékonysága látványosan növelhető.

read more