+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

Innovátor Szemlélet

filozófia

kutatás

mérőeszköz

képzés

  • SZEMLÉLETFEJLESZTŐ koncepció Dennis Stauffertől

Az Innovator Mindset ® egy olyan kutatáson alapuló holisztikus megközelítés, amely segíthet feltérképezni, hogyan juthatsz el bárhonnan oda, ahol éppen lenned kéne. Ráadásul, egy nem elhanyagolható szempont, az előrehaladásod, a szemléleted fejlődése MÉRHETŐ.

INNOVÁTOR vagy? ÚJÍTÓ vezető, változásügynök, tervező, feltaláló, problémamegoldó, fejvadász vagy vizionárius vagy?

Ismerd meg az IM lényegét!

Az Innovátor Szemlélet koncepciója

Az Innovator Mindset ® egyrészt az innováció filozófiája, másrészt az innováció mérésére és fejlesztésére szolgáló technológia. Sok eltérő kontextusban alkalmazták már, és még számos területen lehetséges az alkalmazása.

A IM felhasználók közé tartoznak:

  • innovátorok
  • felsővezetők, innovációs vezetők
  • tehetség-mentorok, fejvadászok
  • vállalkozók
  • fejlesztők
  • kreatívok
  • Akcelerátorok, inkubátorok és cápák..

Az Innovator Mindset ® számos módon befolyásolhatja Önt vagy szervezetét.

Nagyon különbözőek vagyunk, ahogyan az innovációról gondolkodunk.

  • Lehet, hogy már sok mindent megtettél egyéni utadon, amit meg kellett lépned, hogy innovatív legyél.
  • Az is lehet, hogy pontosan tudatában vagy annak, hogy többet kellene tenned.

Az Innovation Mindset ®  széles körű alkalmazásának megismeréséhez tekintsd meg rövid esettanulmányainkat és az általunk kínált beavatkozási lehetőségeket.

Az Innovator Mindset ® –

a személyes fejlődés és átalakulás katalizátora!

Egyedülálló mérőeszköz és kutatáson alapuló holisztikus megközelítés, mellyel az előrehaladásod, a szemléleted fejlődése MÉRHETŐ! 

Találd meg a leginnovatívabb gondolkodású vezetőket, kollégákat a vállalatodba, a projektedhez!

Innovator szemlélet Mindset

TE Mennyire

aknázod ki az

INNOVATÍV

képességed?

Lehet, hogy sokkal

több van benned vagy

a csapatodban?

Beavatkozásaink fókusza

Fedezzük fel az innovatív gondolkodás origóját

Az innovációs stratégia kialakítására, csakúgy mint a feladatmenedzsmentre egy projektben remekül elkészített vázak léteznek, konkrét építőkockákból. De mitől működik egy terv, hogyan épülhet a kreatív ötlet az innovációba, ha megfeledkezünk az egyéni innovációs képességről, a szemléletünk felszabadításáról?

Mi abban támogatunk, hogy képes legyél a SZEMLÉLETVÁLTÁSRA, a szervezeteden, a csapatodon belül felszínre hozni a kreativitást, erősíteni a benned élő INNOVÁTORT!

Az innovatív gondolkodás filozófiája, fejlesztése és a mérésének eszköze egy forrásból!

Ismerje meg az IM megalkotóját-

Dennis Stauffert

 

Dennis Stauffer, a társadalom tudományok terén aktív szociológus, kutató, kommunikációs szakember , akinek lektorált kutatásai új utakat nyitnak az innováció értelmezésében. Leírja , mi az ami szükségeltetik, és ami a lényeg, hogyan kell jól csinálni. Dennis Emmy-díjas újságíró és egykori üzleti szerkesztő is, aki oknyomozói képességeit az innováció felé fordította, és talált néhány választ.. Ő az Innovator Mindset értékelő eszköz társfejlesztője , amely egyedülálló és hatékony pszichometriai eszköz a személyes innováció mérésére és fokozására.

Munkája megmutatja, hogyan lehet optimalizálni az innovációs folyamatokat, és hogyan válhatunk innovatívabbá.  Az innováció alapvetően az új érték létrehozásáról szól, és ehhez többre van szükség, mint nagyszerű innovációs folyamatokra; ehhez meg kell változtatni az emberei gondolkodásmódját. 

Dennis az innovátoroknak szóló sikeres könyv szerzője,  melynek címe a Gondolkodás az óramutató járásával megegyező irányba– Útmutató az innovatív vezető számára.  Könyve elnyerte a Fresh Voices díjat, harmadik kiadása jelent meg az Egyesült Államokban, és jelenleg öt nyelven érhető el.

 

Innovator szemlélet Mindset

Kapcsolódó cikkek, blogbejegyzések

a Szemlélet-váltó Blog összes cikkei között böngészve, még számos írásunk

Az Innovátor szemlélet jelentősége
Az Innovátor szemlélet jelentősége

az Innovátor szemlélet jelentősége Dennis Stauffer írása #innovator #szemlélet #tudatosság #innováció #érték #ego #gondolkodásmód fókuszban a gondolkodásmód  Az innováció ösztönzésekor a legfontosabb szempont a gondolkodásmód – az innovációra törekvők gondolkodásmódja...

read more
A kreatív ERŐ-d benned van!
A kreatív ERŐ-d benned van!

Te kiaknázod a legdinamikusabb belső energiaforrásod? A Kreatív Intelligenciád, CQ (Creative Intelligence), felfedezése, az egyéni innovatív működésed megismerése és erősítése, a kirobbanó fejlődésed katalizátora lehet! Az innovatív hatékonyságod fejleszthető és...

read more

2023. SzemléletVÁLTÓ Konferencia Európa 3 nagyvárosában- The Creative MindsetSHIFT Conference- Budapest, Istanbul, Stockholm

"Az innovatív hatékonyság fokozható" Konferencia és workshop, Nemzetközi előadókkal, 2023. szeptember.