+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

Szeretnél kilépni a rutinból és innovatívabban gondolkodni?

a MINDSET Trek

praktikus tudással támogat a

SZEMLÉLETváltásban!

 • tudományos kutatásra épít
 • díjnyertes eLearning  program az USA-ból,
 • mérhető, követhető fejlődési útvonal
 • beépített 2 teszt, személyes visszajelzéssel!

A Mindset Trek nem egy tipikus e-learning program! Miért?

 

A Mindset Trek egyszerre pillanatképet készít a gondolkodásmódodról, és útmutatást is ad a gondolkodásmód megváltoztatásához és a fejlődés nyomon követéséhez.  Ráadásul betekintést nyújt abba, hogyan szerezheti meg gondolkodásmódja felett az irányítást, és miért olyan hatékony stratégia ez az innovációs képességek fejlesztéséhez.

Az Innovator Mindset értékeléséből származó visszajelzéseket a kutatáson alapuló tartalommal kombinálja, hogy személyre szabott tanulási élményt nyújtson!  

Hogyan támogat a Szemlélet-váltó KalandTÚRA?

A Mindset Trek egy innovatívabb gondolkodásmód kialakítására fókuszáló, szemlélet fejlesztő “Mindset” típusú, online képzési program, azok számára, akik,  szeretnék

 • személyes innovációs képességüket erősíteni,
 • innovációs hatékonyságukat és sikereik valószínűségét növelni,
 • több értékteremtő folyamatot elindítani!
 • praktikus tudást adó keretrendszer bárkinek, aki saját berögzült gondolkodási kereteiből szeretne kilépni!
 • problémamegoldásaikat és kreatív ötleteinek megvalósítását hatékonyabban támogatni!

Vágjon bele az Innovációs képességének követhető, mérhető fejlesztésébe!

Kinek hasznos az eLearning tananyag? Egyaránt hasznos, a fejlődés mellett elkötelezett  vezetőknek, fejlesztő, tervező, kreatív teamek tagjainak, startupot tervező, indító fiatal vállalkozóknak, elkötelezett innovátoroknak, vállalkozóknak és diákoknak is.

A Mindset Trek eLearning program célja:

a tanterv célja, a programba beépített, Innovator Mindset® értékelő mérőeszköz segítségével megerősítse az Innovator Szemlélet alapjainak elsajátítását, valóban személyre szabott visszajelzést kapjon, miközben a visszajelzés értelmezéséhez és a szemlélet alkalmazásához szükséges tudásbővítést is nyújtson Önnek.

Mikor hasznos?

 • egy új üzleti vállalkozás indítása, egy új termék bevezetése,  egy  pozitív társadalmi változás előmozdítása vagy bármilyen más innováció, amelyet úgy dönt, hogy megvalósít.
 • praktikusan alkalmazható tudás, akkor is ha Ön nem innovátor! Miért? Szemléletváltást támogató eszköz, ha  szeretne kilépni saját berögzült gondolkodási kereteiből, ha szeretné problémamegoldásait  és kreatív ötleteinek megvalósítását  hatékonyabban támogatni!

Ha szeretne egy validált mérőeszköz segítségével,  10 oldalas személyes visszajelzést kapni, a gondolkodásmódját meghatározó erősségeiről és fejlesztendő területeiről!

Szeretne belevágni egy életre szóló szemléletet formáló támogató programba, a kulcsfontosságú kompetenciák fejlesztése terén?

Most egy  viszonylag kis befektetéssel, indulhat tudatosabban az egyéni fejlődése , az innovátor szemléletű gondolkodás irányába! Mennyibe fog kerülni az eLearning?

Mindset Trek Elearning tananyag díja, mely a képzési modulokon kívül tartalmazza, egy IM pillanatkép mérést, majd egy utánmérést és fejlesztési javaslatot is: 150 USD vagy 145 Euro + tax.

Jelenleg angol nyelven elérhető, a magyar változat hamarosan érkezik.

Magyarországon: 54.000 Ft+áfa/fő

5 fő felett kérje egyedi ajánlatunkat!

Innovator szemlélet Mindset

Lépj ki a mentális

komfortzónádból

Lehet, hogy sokkal

több van benned vagy

a csapatodban?

Fejlődj egy DÍJNYERTES eLearning programmal

Mindset Trek – a Nemzetközi  eLearning Szövetség (IELA) 2021 Awards díjat nyert, mind az akadémiai, mind a vállalati  kategóriában!

Az International E-Learning Awards az oktatás  technológia legjobb alkal-mazásait ismeri el a tanulás és a munkahelyi teljesítmény javításának céljából,  a vállalatokon belül vagy az egyéni szakmai fejlődésen keresztül.  Így a Mindset Trek bronz díja, igazán magas színvonalú nemzetközi megmérettetésben kiemelkedő  elismerés. Az első helyezést egyébként, a Stanford Egyetem, “iLabs – digitális laboratóriumi ikrek” eLearning programja, Hesselink csapata nyerte. A 2022-es díjnyerteseket Bécsben, Ausztriában, az Interaktív Együttműködési Tanulás Nemzetközi Konferenciáján (ICL) adták át. A Mindset Trek esettanulmányként is szerepel az International Journal of Advanced Corporate Learningben (iJAC).

Az innovatív gondolkodás filozófiája, fejlesztése és a mérésének eszköze egy forrásból!

A Mindset Trek eLearning programba beépített mérőeszköz az IM!

Készítsen Pillanatképet! Ez az IM Snapshot.

Ha még nem döntöttél az eLearning program elkezdéséről, de érdekel az aktuális innovativitás indexed, a jelenleg meghatározó szemléleted, a fejlődés irányai:

MÉRD fel az INNOVÁCIÓS KÉPESSÉGED egy világon egyedülálló, tudományosan megalapozott MÉRŐESZKÖZ segítségével!

Az Innovator Mindset ® –

a személyes fejlődés és átalakulás katalizátora!

Egyedülálló mérőeszköz és kutatáson alapuló holisztikus megközelítés, mellyel az előrehaladásod, a szemléleted fejlődése MÉRHETŐ! 

Találd meg a leginnovatívabb gondolkodású vezetőket, kollégákat a vállalatodba, a projektedhez!

Innovator szemlélet Mindset

 Indítsd útjára a benned élő INNOVÁTOR felfedezőt és az áttörő ÖTLETED!

 

Kapcsolódó cikkek, blogbejegyzések

a Szemlélet-váltó Blog összes cikkei között böngészve, még számos írásunk

Az Innovátor szemlélet jelentősége
Az Innovátor szemlélet jelentősége

az Innovátor szemlélet jelentősége Dennis Stauffer írása #innovator #szemlélet #tudatosság #innováció #érték #ego #gondolkodásmód fókuszban a gondolkodásmód  Az innováció ösztönzésekor a legfontosabb szempont a gondolkodásmód – az innovációra törekvők gondolkodásmódja...

read more

2023. SzemléletVÁLTÓ Konferencia Európa 3 nagyvárosában- The Creative MindsetSHIFT Conference- Budapest, Istanbul, Stockholm

"Az innovatív hatékonyság fokozható" Konferencia és workshop, Nemzetközi előadókkal, 2023. szeptember.