+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

A fejlődés KATALIZÁTORA?

Az INNOVÁTOR

SZEMLÉLET

 • IM ÉRTÉKELŐ eszköz – kutatás alapú teszt visszajelzéssel,
 • MT eLEARNING tananyag- díjnyertes program az USA-ból,
 • FEJLESZTÉS – mérhető, követhető fejlődési út 
 • TÁMOGATÁS – workshop, coaching, képzés 3 nyelven!

INNOVÁTOR vagy? ÚJÍTÓ szemléletű vezető, változásügynök, tervező, feltaláló, problémamegoldó, fejvadász vagy vizionárius?

CÉLOD egy átütő üzleti vállalkozás indítása? Új termék bevezetését, pozitív társadalmi változások előmozdítását vagy ígéretes innováció piacra dobását tervezed?

Ismerd meg az innovativitásod mérésének és maximumra pörgetésének praktikus fejlesztő eszközeit!

Az innovatív gondolkodás filozófiája, fejlesztése és a mérésének eszköze egy forrásból!

MÉRD fel az INNOVÁCIÓS KÉPESSÉGED egy világon egyedülálló, tudományosan megalapozott MÉRŐESZKÖZ segítségével!

Az Innovator Mindset ® – a személyes fejlődés és átalakulás katalizátora.

Az Innovátor Szemlélet, IM egyedülálló mérőeszköz és kutatáson alapuló holisztikus megközelítés, mellyel az előrehaladásod, a szemléleted fejlődése MÉRHETŐ! 

Innovator szemlélet Mindset

Mindset Trek -eLearning program Szemléletváltást támogató virtuális KalandTúra. Segít átváltani egy olyan gondolkodásmódra, amelyet a személyes hatékonyság és az értékteremtés drámai növekedésével társítottak.

Fedezd fel a leginnovatívabb ÉNed, találd meg az újító gondolkodású vezetőket, kollégákat a vállalatodba, a projektedhez!

 

ÉLETRE SZÓLÓ,  SZEMLÉLETVÁLTÓ BEFEKTETÉS A JÖVŐBE

Innovator szemlélet Mindset

Innovátor Mindset – TESZT

Az Innovator Mindset ® egyedülállóan hatékony módszer az új értékteremtési képesség mérésére és növelésére. Ez a validált, kutatáson alapuló eszköz felméri az Ön értékeit, feltételezéseit és viselkedését, hogy kiértékelje, mennyire használja ki személyes innovációs képességét. Részletes útmutatást ad arra vonatkozóan is, hogyan javíthatja teljesítményét! Kiváló eszköz kiválasztási vezetőknek, talent managereknek, Hr vezetőknek is!

intelligent team

Mindset Trek – eLearning díjnyertes tanfolyam

SzemléletVáltó virtuális KalandTúra – egy szemlélet fejlesztő képzési program innovátorok, vállalkozók, vezetők, tervezői teamek tagjainak számára. A tanterv célja, hogy erősítse a tanulók személyes innovációs hatékonyságát, kulcsfontosságú képességét, amely növeli az innovációs siker valószínűségét és az általuk létrehozott értéket. A Mindset Trek az Innovator Mindset® értékelést használja, hogy személyre szabott visszajelzést adjon, miközben megadja a hallgatóknak a visszajelzés értelmezéséhez és alkalmazásához szükséges betekintést. Vágjon bele az Innovációs képességének fejlesztésébe!

intelligent team

Innovátorok Útja- Workshop, tréning, egyéni és team coaching, vezetőfejlesztés

Az innovatív működésünk, a szemléletünk holisztikus fejlesztése a hatékonyságunk fokozása érdekében. Az egyéni, szervezeti szintű átvilágítás, értékelés és személyre szabott fejlesztés, hogy még több új értéket teremtsünk, áttörő változásokat generáljunk! Kérjen ingyenes konzultációt! Egy szemléletváltást beindító félnapos workshop, a szervezeti kreativitást feltérképező céges nap, hatékonyságot emelő, inspiráló csapatépítés vagy team coaching. PROGRAMOK

TE Mennyire

aknázod ki az

INNOVATÍV

képességed?

Lehet, hogy sokkal

több van benned vagy

a csapatodban?

IM Innovátor Szemlélet- az innovatív gondolkodás origója

Az innovációs stratégia kialakítására, csakúgy mint a feladatmenedzsmentre egy projektben remekül elkészített vázak léteznek, konkrét építőkockákból. De mitől működik egy terv, hogyan épülhet a kreatív ötlet az innovációba, ha megfeledkezünk az egyéni innovációs képességről, a szemléletünk felszabadításáról?

Mi abban támogatunk, hogy képes legyél a SZEMLÉLETVÁLTÁSRA, a szervezeteden, a csapatodon belül felszínre hozni a kreativitást, erősíteni a benned élő INNOVÁTORT!

Az innovatív gondolkodás filozófiája, fejlesztése és a mérésének eszköze egy forrásból!

Megoldásaink innovatív hatékonyságukat tudatosan emelő szervezeteknek

Az innovatív és agilis működésünk fő húzóereje egyaránt az innováció, ami az üzleti sikerek és eredményesség kulcs tényezője. Valljuk, hogy  innovatív gondolkodásunk forrása a Kreatív Intelligenciánk. Célunk, a Wanderlee Magyarország holisztikus elvű programjaival és a CreatiCity Kutató Intézet munkájával, a Kreatív Intelligencia (CQ) felszabadítása, a kreatív szemléletváltás és az innovációs képességünk kiteljesítése érdekében! 

Innovációs hatékonyságunkat és kreatív problémamegoldásunkat nagymértékben meghatározza, hogy miként állunk hozzá egy témához, milyen megközelítéssel. A világjárvány által megdőlt világviszonyok, az új helyzet globális összetettsége, a komplexitás kezelése a megújulás rugalmas képességét, egyre kreatívabb, újító megközelítést, Innovátor szemléletet igényel! Ezen elvek mentén szeretnénk minél szélesebb körben bemutatni az innovatív újító gondolkodás koncepcióját, mérőeszközét és mindezt az egyéni és szervezeti fejlesztő komplex beavatkozásaink, praktikus részeként is alkalmazni.

Workshop, rendezvény

 • szemlélet-váltó workshopok
 • energetizáló nap, kickoff day
 • Inspiráló előadások, Kreatív Kalandorok interjú

Tréning, team coaching

 • Mindset TREK- eLearning
 • KREATÍV KATALIZÁTOR- Innovátor szemlélet és CQ képzések
 • Intelligens csapatok építése
 • Szinergia, team-coaching

MÉRÉS, Átvilágítás, konzultáció

 

 •  konzultáció, a fejlesztési terv
 • Szervezeti és egyéni innovatív gondolkodásmód feltérképezése
 • innovatív kulcsemberek kiválasztása

Ismerje meg az IM megalkotóját-

Dennis Stauffert

 

Dennis Stauffer, a társadalom tudományok terén aktív szociológus, kutató, kommunikációs szakember , akinek lektorált kutatásai új utakat nyitnak az innováció értelmezésében. Leírja , mi az ami szükségeltetik, és ami a lényeg, hogyan kell jól csinálni. Dennis Emmy-díjas újságíró és egykori üzleti szerkesztő is, aki oknyomozói képességeit az innováció felé fordította, és talált néhány választ.. Ő az Innovator Mindset értékelő eszköz társfejlesztője , amely egyedülálló és hatékony pszichometriai eszköz a személyes innováció mérésére és fokozására.

Munkája megmutatja, hogyan lehet optimalizálni az innovációs folyamatokat, és hogyan válhatunk innovatívabbá.  Az innováció alapvetően az új érték létrehozásáról szól, és ehhez többre van szükség, mint nagyszerű innovációs folyamatokra; ehhez meg kell változtatni az emberei gondolkodásmódját. 

Dennis az innovátoroknak szóló sikeres könyv szerzője,  melynek címe a Gondolkodás az óramutató járásával megegyező irányba– Útmutató az innovatív vezető számára.  Könyve elnyerte a Fresh Voices díjat, harmadik kiadása jelent meg az Egyesült Államokban, és jelenleg öt nyelven érhető el.

 

Innovator szemlélet Mindset

 Indítsd útjára a benned élő INNOVÁTOR felfedezőt és az áttörő ÖTLETED!

Találd meg a leginnovatívabb szemléletű kollégákat vezetőként, fejlesztőként!

Építsd fel a leghatékonyabban újító CSAPATOT!

Frissítsd a szemléleted!

 

Kapcsolódó cikkek, blogbejegyzések

a Szemlélet-váltó Blog összes cikkei között böngészve, még számos írásunk

Az Innovátor szemlélet jelentősége
Az Innovátor szemlélet jelentősége

az Innovátor szemlélet jelentősége Dennis Stauffer írása #innovator #szemlélet #tudatosság #innováció #érték #ego #gondolkodásmód fókuszban a gondolkodásmód  Az innováció ösztönzésekor a legfontosabb szempont a gondolkodásmód – az innovációra törekvők gondolkodásmódja...

read more

2023. SzemléletVÁLTÓ Konferencia Európa 3 nagyvárosában- The Creative MindsetSHIFT Conference- Budapest, Istanbul, Stockholm

"Az innovatív hatékonyság fokozható" Konferencia és workshop, Nemzetközi előadókkal, 2023. szeptember.