+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

Nézz rá, mennyire innovatív a gondolkodásod?

Készíts pillanatképet és ismerd meg az innovativitás indexed.

IM Snapshot – az Innovátor Szemlélet mérése, 

 • Innovator Mindset – Snapshot, egyedül álló kutatás alapú értékelő rendszer,
 • online TESZT + azonnali személyes visszajelzéssel, az aktuális működésedről és fejlesztendő területekről.

Az egyén azon képességének értékelése, ahogy aktívan hozzájárul az saját innovációs erőfeszítéseihez, nagyrészt szubjektív folyamat volt – egészen mostanáig!

Ma azonban TE döntesz! Az értékelés és fejlődés mérhető lehetősége adott az IM rendszerében!

INNOVÁTOR vagy? ÚJÍTÓ vezető, változásügynök, tervező, feltaláló, problémamegoldó, fejvadász vagy vizionárius vagy?

CÉLOD, egy átütő üzleti vállalkozás indítása, új termék bevezetése, pozitív társadalmi változások előmozdítása vagy ígéretes innováció piacra dobása?

MÉRD fel az INNOVÁCIÓS KÉPESSÉGED, egy világon egyedülálló, tudományosan megalapozott MÉRŐESZKÖZ segítségével!

Mit befolyásol a szemléletünk, a gondolkodásmódunk?

Azt, hogy képesek legyünk

 • elég kreatívan dönteni,
 • problémákat megoldani,
 • tanulni a visszajelzésekből és
 • szembenézni az új kihívásokkal!

Ebből logikusan következik, miért olyan fontos mindez az egyéni és szervezeti sikereink és innovatív hatékonyságunk szempontjából!  

Az Innovator Mindset ® –

a személyes fejlődés és átalakulás katalizátora

Az IM, Egyedülálló mérőeszköz és kutatáson alapuló holisztikus megközelítés, mellyel az előrehaladásod, a szemléleted fejlődése MÉRHETŐ!

Mit mér? Az Innovator Mindset ®  olyan személyes tulajdonságokat mér fel, amelyeket mi gyakran veleszületettnek vagy tudatos irányításunkon kívül esőnek tekintünk, azonban a mérés és fejlesztés lehetőséget ad ezek módosítására, hogy összhangban legyenek céljainkkal.

Az IM Snapshot, az Innovátor Szemléletű gondolkodásod aktuális állapotának felvétele, amit mi IM Pillanatképnek nevezünk. Természetesen lehetőség van az ismételt mérésre is, kedvezményesen.Ezt akár többször is megteheted, ha úgy érzed szeretnéd követni a fejlődésed.

Dönthetsz egyből a tanulás mellett is: A Mindset Trek eLearning fejlesztő program magában foglal 2 mérést. a fejlődés utómérése az eLearning elvégzésekor a tanulási programba beépített!

Mennyibe kerül? A mérés, a tesztkérésekkel jelenleg még angol nyelven elérhető, folyamatban a teszt és eLearning magyar mutációja.

IM Snapshot díja:

 • 65 USD, Euban: 60 Euro,
 • Magyarországon: 23.500 Fft+áfa/fő

IM újramérés díja:

 • 35 USD, Euban: 33 Euro,
 • Magyarországon: 12.500 Ft+áfa/fő

Hozd felszínre a leginnovatívabb VERZIÓD!

Találd meg az IM mérőeszközzel a leginnovatívabb gondolkodású vezetőket, kollégákat a vállalatodba, a projektedhez!

Innovator szemlélet Mindset

Ismerje meg az IM megalkotóját-

Dennis Stauffert

 

Dennis Stauffer, a társadalom tudományok terén aktív szociológus, kutató, kommunikációs szakember , akinek lektorált kutatásai új utakat nyitnak az innováció értelmezésében. Leírja , mi az ami szükségeltetik, és ami a lényeg, hogyan kell jól csinálni. Dennis Emmy-díjas újságíró és egykori üzleti szerkesztő is, aki oknyomozói képességeit az innováció felé fordította, és talált néhány választ.. Ő az Innovator Mindset értékelő eszköz társfejlesztője , amely egyedülálló és hatékony pszichometriai eszköz a személyes innováció mérésére és fokozására.

Munkája megmutatja, hogyan lehet optimalizálni az innovációs folyamatokat, és hogyan válhatunk innovatívabbá.  Az innováció alapvetően az új érték létrehozásáról szól, és ehhez többre van szükség, mint nagyszerű innovációs folyamatokra; ehhez meg kell változtatni az emberei gondolkodásmódját. 

Dennis az innovátoroknak szóló sikeres könyv szerzője,  melynek címe a Gondolkodás az óramutató járásával megegyező irányba– Útmutató az innovatív vezető számára.  Könyve elnyerte a Fresh Voices díjat, harmadik kiadása jelent meg az Egyesült Államokban, és jelenleg öt nyelven érhető el. Reméljük hamarosan magyar nyelven.

Addig olvasson bele Dennis által írt cikkekbe:

 

Innovator szemlélet Mindset

Mérj és fejlődj! Így növelheted az innovációs képességed!

 – IM Assessment Technology

Az Innovator Mindset ®  értékelési technológia a személyes fejlődés és átalakulás katalizátora!

Ez a robusztus eszköz egy olyan egyszerű feltevésen alapul, hogy az, ahogyan a világot látjuk és hogyan kommunikálunk vele, elsősorban személyes döntésünk kérdése. Ezért létfontosságú, hogy teljes mértékben megértsük ezeket a döntéseket. Tudatosítsuk a választásainkat és felismerjük azok következményeit. Dönthetünk úgy., hogy

 • mi leszünk azok, akik az innovációt és a produktív változást ösztönzik,
 • egyénileg hatékonyabbak leszünk a munkánkban, kapcsolatainkban, valamint vezetőként,
 • az IM segítségével mentálisan rugalmasabban működünk!

Az IM-et lektorált tudományos kutatások alapján szigorúan megtervezték és fejlesztették.

Ez egy egyedülálló értékelési eszköz, amely személyre szabott visszajelzést ad valakinek a gondolkodásmódjáról – vagyis azokról a feltételezésekről és hiedelmekről –, amelyek befolyásolják a személyes növekedést és hatékonyságot. Mindez magában foglalja a képességünket, hogy elég kreatívak legyünk, problémákat oldjunk meg, tanuljunk a visszajelzésekből és nézzünk szembe új kihívásokkal – ugyanazokkal a képességekkel és attitűdökkel, amelyek a csapat és a szervezet sikeréhez vezetnek.

Az egyének azon képességének értékelése, hogy aktívan hozzájáruljanak az Ön innovációs erőfeszítéseihez, nagyrészt szubjektív folyamat volt – egészen mostanáig!

Más értékelések változatlan személyes tulajdonságokat mérnek. Az IM azonosítja azokat a gyakran tudatalatti – de diszkrecionális – attribútumokat, amelyek cselekvéseinket irányítják. Azáltal, hogy ezeket egyértelművé teszi, erőteljes új betekintést és választási lehetőségeket kínál, valamint jelentősen növeli a tudatos működést.

TE Mennyire aknázod ki az

INNOVATÍV képességed?

Lehetséges, hogy sokkal

több van Benned vagy

a csapatodban?

IM Innovátor Szemlélet- az innovatív gondolkodás origója FEJLESZTHETŐ! Képezd a szemléleted! Az IM egy életre szóló befektetés a fejlődésedbe.

Kapcsolódó cikkek, blogbejegyzések

a Szemlélet-váltó Blog összes cikkei között böngészve, még számos írásunk

Az Innovátor szemlélet jelentősége
Az Innovátor szemlélet jelentősége

az Innovátor szemlélet jelentősége Dennis Stauffer írása #innovator #szemlélet #tudatosság #innováció #érték #ego #gondolkodásmód fókuszban a gondolkodásmód  Az innováció ösztönzésekor a legfontosabb szempont a gondolkodásmód – az innovációra törekvők gondolkodásmódja...

read more

2023. SzemléletVÁLTÓ Konferencia Európa 3 nagyvárosában- The Creative MindsetSHIFT Conference- Budapest, Istanbul, Stockholm

"Az innovatív hatékonyság fokozható" Konferencia és workshop, Nemzetközi előadókkal, 2023. szeptember.