+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

Dennis Stauffer

Dennis Stauffer az Innovator Mindset® (IM) koncepció ötletgazdája és az Innovator Mindset® eszköz (IMi) társfejlesztője. Az IM mögött meghúzódó kulcsfontosságú gondolatokat a Gondolkodás az óramutató járásával megegyező irányba  (Thinking Clockwise, a Field Guide for the Innovative Leader) című díjnyertes könyve fejti ki, és későbbi kutatásai pedig tovább viszik. Szakértői lektorált tudományos munkája az International Journal of Innovation Science című folyóiratban jelent meg, ahol elmagyarázza a mögöttes elméletet, az IMi tervezését és létrehozását, valamint az értékteremtésre gyakorolt bizonyított hatását. Ezt a folyamatot, egy három cikkből álló sorozat ismerteti részletesen 2015-ben.

Ismerje meg az IM megalkotóját-

Dennis Stauffert

 

Dennis Stauffer, a társadalom tudományok terén aktív szociológus, kutató, kommunikációs szakember , akinek lektorált kutatásai új utakat nyitnak az innováció értelmezésében. Leírja , mi az ami szükségeltetik, és ami a lényeg, hogyan kell jól csinálni. Dennis Emmy-díjas újságíró és egykori üzleti szerkesztő is, aki oknyomozói képességeit az innováció felé fordította, és talált néhány választ.. Ő az Innovator Mindset értékelő eszköz társfejlesztője , amely egyedülálló és hatékony pszichometriai eszköz a személyes innováció mérésére és fokozására.

Munkája megmutatja, hogyan lehet optimalizálni az innovációs folyamatokat, és hogyan válhatunk innovatívabbá.  Az innováció alapvetően az új érték létrehozásáról szól, és ehhez többre van szükség, mint nagyszerű innovációs folyamatokra; ehhez meg kell változtatni az emberei gondolkodásmódját. 

Dennis az innovátoroknak szóló sikeres könyv szerzője,  melynek címe a Gondolkodás az óramutató járásával megegyező irányba– Útmutató az innovatív vezető számára.  Könyve elnyerte a Fresh Voices díjat, harmadik kiadása jelent meg az Egyesült Államokban, és jelenleg öt nyelven érhető el. Reméljük hamarosan magyar nyelven.

 

olvasson bele Dennis által írt cikkekbe:

Innovator szemlélet Mindset
Innovator szemlélet Mindset

Vigyen lendületet innovációs kezdeményezésébe vagy új vállalkozásába, miközben csapatának tudását és hatékonyságát is fokozza.

Dennis Stauffer vitaindító előadásai interaktívak, felvilágosítóak és inspirálóak…

Remek alkalom,  a következő találkozó vagy konferencia indításának vagy lezárásának. Hozzon be egy innovációs szakértőt és kommunikátort, aki szilárd tapasztalatokat és inspirációt ad az alkalmazottainak a tanultak alkalmazásához.

Az innováció alapvetően az új érték létrehozásáról szól. Dennis üzenete segít a közönségnek megérteni, hogyan kell ezt megtenni, és arra ösztönzi őket, hogy cselekedjenek e meglátások alapján. Különféle üzleti, kormányzati és non-profit ügyfelek elégedettek az eredményekkel.

Nézz rá, mennyire innovatív a gondolkodásod?

Készíts “pillanatképet”, teszteld és ismerd meg az egyéni innovativitásod kulcsát!

IM Snapshot – az Innovátor Szemlélet mérése, 

  • Innovator Mindset – Snapshot, egyedül álló kutatás alapú értékelő rendszer,
  • online TESZT + azonnali személyes visszajelzéssel, az aktuális működésedről és fejlesztendő területekről.

Mit befolyásol a szemléletünk, a gondolkodásmódunk?

Azt, hogy képesek legyünk

  • elég kreatívan dönteni,
  • problémákat megoldani,
  • tanulni a visszajelzésekből és
  • szembenézni az új kihívásokkal!

Ebből logikusan következik, miért olyan fontos mindez az egyéni és szervezeti sikereink és innovatív hatékonyságunk szempontjából! 

Az egyén azon képességének értékelése, ahogy aktívan hozzájárul az saját innovációs erőfeszítéseihez, nagyrészt szubjektív folyamat volt – egészen mostanáig!

Ma azonban TE döntesz! Az értékelés és fejlődés mérhető lehetősége adott az IM rendszerében!

INNOVÁTOR vagy? ÚJÍTÓ vezető, változásügynök, tervező, feltaláló, problémamegoldó, fejvadász vagy vizionárius vagy?

CÉLOD, egy átütő üzleti vállalkozás indítása, új termék bevezetése, pozitív társadalmi változások előmozdítása vagy ígéretes innováció piacra dobása?

MÉRD fel az INNOVÁCIÓS KÉPESSÉGED, egy világon egyedülálló, tudományosan megalapozott MÉRŐESZKÖZ segítségével!

Kapcsolódó cikkek, blogbejegyzések

a Szemlélet-váltó Blog összes cikkei között böngészve, még számos írásunk

Az Innovátor szemlélet jelentősége
Az Innovátor szemlélet jelentősége

az Innovátor szemlélet jelentősége Dennis Stauffer írása #innovator #szemlélet #tudatosság #innováció #érték #ego #gondolkodásmód fókuszban a gondolkodásmód  Az innováció ösztönzésekor a legfontosabb szempont a gondolkodásmód – az innovációra törekvők gondolkodásmódja...

read more

2023. SzemléletVÁLTÓ Konferencia Európa 3 nagyvárosában- The Creative MindsetSHIFT Conference- Budapest, Istanbul, Stockholm

"Az innovatív hatékonyság fokozható" Konferencia és workshop, Nemzetközi előadókkal, 2023. szeptember.