+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

Munkáltatói és személyes MÁRKAÉPÍTÉS, holisztikus szemléletben, komplex eszköztárral!

Lépj szintet Velünk, egyedi megközelítésben, személyre szabva!

Építs versenyképes munkáltatói márkát! hiteles EVP + munkavállalói élmény

 

Napjaink munkaerőpiacán a versenyképes munkáltatói márkaépítés kulcsfontosságú a vállalat sikere szempontjából. A munkáltatói márkamutatók egyaránt segítik a vállalkozás növekedését, az ügyfelek megszerzését, és ami a legfontosabb, segítik a tehetségek megtalálását és megtartását is!

Az Alkalmazotti Élmény EE vagy Munkáltató Márka EB?

Köztudott, hogy minden vállalkozásnak rendelkeznie kell vállalati márkával; itt megjelenik a vállalat küldetése, értékei és céljai, de mi a helyzet a munkáltatói márkaépítéssel? A munkáltatói márkaépítés lényegében az, ahogyan a vállalat bemutatja magát egy potenciális alkalmazottnak. Ez magában foglalja a munkahely hírnevét és a munkavállalói értékajánlatot EVP, amelyet a jelenlegi és korábbi munkavállalók hoznak létre.

Napjaink munkaerőpiacán a versenyképes munkáltatói márkaépítés kulcsfontosságú a vállalat sikere szempontjából. A munkáltatói márkamutatók egyaránt segítik a vállalkozás növekedését, az ügyfelek megszerzését, és ami a legfontosabb, segítik a tehetségek megtalálását és megtartását is!

 

EVP Építs Munkáltatói Érték Ajánlatot velünk!

employee value proposition (EVP) is part of an employer’s branding strategy! Hogyan?

 

Alkalmazotti ÉLMÉNY és JÓLÉT, praktikus gyakorlati eszközei!

Szervezeti, egyéni JólLÉT, “Wellbeing” támogatása, holisztikus Egészség- & Longevity szemlélet fejlesztésével. Hogyan?

kreatív wanderlee

FÓKUSZUNKBAN a munkáltatói és személyes márkaépítés

Munkáltatói BRAND építése holisztikus megközelítéssel Melyek azok az eszközök, amelyekre építhetünk? Találjuk meg ezeket együtt.

Egy robusztus munkáltatói márka nagyszerű módja a potenciális jelöltek, munkavállalók vonzásának és meghatározó a munkaerő-felvételre fordított erőfeszítéseket illetően. A pozitív brand, márkaidentitás megalapozza és biztosítja, hogy az álláskeresők nagyobb valószínűséggel jelentkeznek, kapcsolatban maradnak a toborzókkal, és elfogadják az állásajánlatot.  Más szóval, világosan körvonalazott munkáltatói márkaépítési stratégiára van szükség ahhoz, hogy 2023-ban egy komoly versenyben, a legkiválóbb tehetségeket vonzza be egy vállalat.

  • Rendelkezésre állnak, természetesen erre igazi 21 századi digitális megoldások, adatelemző eszközök, amelyek rálátnak a munkáltatói márkaépítés és a toborzási folyamat egészére. Több forrásból gyűjthetünk adatokat.
  • MI az EMBERI OLDALt építjük, alakítjuk, elemezzük, a 21 században nélkülözhetetlen holisztikus szemléletben.


SZINERGIA és BRAND

Intelligens csapatok, vállalatok, Munkáltatói Márkák építése a természetes szinergiák felismerésével és erősítésével. A vállalati Márka és Munkáltatói márka építésének holisztikus szemlélete 2023-ban megkerülhetetlen, a HR, PR és Kommunikáció, a Wellbeing szemlélet integrált eszközei egy forrásból a Wanderlee szakértőitől!

intelligent team

Jól-LÉT & szemlélet

Egészségszemlélet fejlesztése, Wellbeing holisztikus megközelítésben, vállalati programok az egyéni, szervezeti és kapcsolati jólétünk fenntartásáért. Longevity szemléletformálás: egészség-tudatosság a  fenntartható egészséges, reziliens, fiatalos működésünkért. REboot: újratöltő coaching és rekreáció.

intelligent team

REboot Coaching

A rendszerszintű Újraindítás és TÖLTÉS! Egyfajta kötelező, felelős szemléletfrissítés, újrakeretezés, “self-care”, Önmagunk, csapatunk, kapcsolataink környezetünk kíválóbb működéséért. Ne várd meg a kreatív kiégés és motivációvesztés jeleit! Integrál szemléletű képzési szakértő, holisztikus orvos, krízisszakértő pszichológus és kreatívitásfejlesztő tudásbázisa alapján kialakított támogató módszerrel, több szinten, célzottan támogatunk.

SPARK – workshop a szervezeteknek

Ébresztő! Fél vagy 1 napos szervezeti újraindítást segítő, kreativitás erejét megvilágító, motiváló műhelymunka!

Az ERŐD benned van, a csapatnak

Team coaching folyamatok a szinergikus, intelligens működésért és/vagy energetizáló CSAPAT- épülés

REBOOT extra napok Neked

Kreatív újra-töltődés, Rekreáció & Longevity Tudásbővítés csodás helyeken! Itthon és Európában.

Szemlélet és Kultúra blog

Gondolataink az intelligens működés, a holisztikus rendszerelvű fejlődés mentén: a Kreatív Intelligencia, az innovatív gondolkodás, szervezeti és egyéni innovatív hatékonyság, az egészség tudatosság, a holisztikus wellbeing, a Longevity Mindset, a Mindfulness, a team és egyéni integrál megközelítésű REboot Coaching, a holisztikus orvoslás témájában. Kiktől? A szervezetépítő, a TCM orvos, a pszichológus, a mediátor, a kutató, a művész, az NLP mester, a mozgásművész tollából.

Az Innovátor szemlélet jelentősége
Az Innovátor szemlélet jelentősége

az Innovátor szemlélet jelentősége Dennis Stauffer írása #innovator #szemlélet #tudatosság #innováció #érték #ego #gondolkodásmód fókuszban a gondolkodásmód  Az innováció ösztönzésekor a legfontosabb szempont a gondolkodásmód – az innovációra törekvők gondolkodásmódja...

read more
Bevezetés az 5 ELEM elméletébe
Bevezetés az 5 ELEM elméletébe

bevezetés az 5 elem teóriába  5 perc olvasás, tudásbővítés    Öt ELEM, melyek egyensúlyba hozzák azon elemek erősségeit vagy gyengeségeit, melyekre hatással vannak. Minden ilyen természetű energiaáramlást összefoglaló néven ÉLETNEK hívunk.  Az Emberek a vonzás és...

read more
REboot coaching Indítsd újra
REboot coaching Indítsd újra

Indítsd ÚJRA a RENDszert! Stagnálásból az áramlásba, a REboot coaching útján "A vitalitáshoz szellemi rugalmasságra van szükség. Az optimális teljesítmény az, amikor a vitalitás alacsony ellenállású és magas kognitív rugalmasságú rendszerben fut." Hogyan indíthatjuk...

read more
A kreatív ERŐ-d benned van!
A kreatív ERŐ-d benned van!

Te kiaknázod a legdinamikusabb belső energiaforrásod? A Kreatív Intelligenciád, CQ (Creative Intelligence), felfedezése, az egyéni innovatív működésed megismerése és erősítése, a kirobbanó fejlődésed katalizátora lehet! Az innovatív hatékonyságod fejleszthető és...

read more
Sétálj Velem
Sétálj Velem

Sétálj Velem  Önfelfedező séta TCM terapeutával    Fedezd fel a természetes FLOW forrásod, az 5 Elem rendszerében! Szeretem azt a kifejezést, hogy „sétáljunk egyet", ugyanis mozdulataink, beszédünk és arckifejezéseink már egy röpke séta alatt is képesek elárulni,...

read more

Kreatív, holisztikus fejlődés

A fejlődés, a tanulás, a perspektíva szélesítése a lételemünk. Rendszerelvű innovatív működést támogató tréningek, kollektív intelligenciára építő workshop, szinergiát erősítő csapatépítés, vállalati jólét v. Wellbeing programok, REboot újratöltő coaching. Tanácsadás, fejlesztés innovatív megoldásokkal! Kreatív és Érzelmi Intelligencia felkarolása, elkötelezetten 2003 óta. Keress, kérdezz bátran! Érdeklődnél?