+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

Indítsd ÚJRA a RENDszert!

Stagnálásból az áramlásba,

a REboot coaching útján

“A vitalitáshoz szellemi rugalmasságra van szükség. Az optimális teljesítmény az, amikor a vitalitás alacsony ellenállású és magas kognitív rugalmasságú rendszerben fut.”

Hogyan indíthatjuk újra, elemi erővel RENDszerünket? Mit tanulhatunk a nyertesektől, azoktól akik állandó “flow”-ban vannak? Csörgő Attila, TCM orvos, mediátor, health coach

Indítsd újra a RENDSZERT, holisztikus szemléletben

Tradicionális orvosi és tanácsadói múltam során sokaknak segítettem testi és lelki egészségük újjáélesztésében. Léteznek orvosi kezelések, amelyek korrigálják a testi működésünket, egészségünket. A vitalitáshoz azonban szellemi rugalmasságra van szükség. Az optimális teljesítmény az, amikor a vitalitás alacsony ellenállású és magas kognitív rugalmasságú rendszerben fut. Profi sportolókkal vagy topvezetőkkel dolgozva, gyakran azt tapasztalom, hogy stagnálnak, mert kiaknázták tartalék lehetőségeiket. A fizikai koordináció, az izomedzés, a folyamatos akadémia szintű tudás és fejlődés, vagy a mentális egészség fenntartása mind-mind magas elvárásokat támasztanak. Az összes, fontos erőforrás teljes mértékben mozgósítva van, ezért a teljesítmény fokozásának forrását máshol kell keresnünk .

Úgy gondolom, hogy az ellenállás felszabadítása és a szabad energiaáramlás biztosítása támogatja leginkább a sikeres működést, és növeli a „lóerőt”!

Meridiánok és teljesítmény

A meridiánok testünk energetikai kapcsológombjai. Tudományosan nehezen bizonyíthatók, de közvetett bizonyítékok bizonyítják létezésüket. Úgy gondolom, hogy ezek még az idegrendszerünk kifejlődése előttre nyúlnak vissza, mert szervezett energia nélkül nem lehet strukturális fejlődés. Ha ezt a logikát folytatjuk, a zavart energia hatással lesz a szerkezetekre vagy fordítva; a blokkolt rendszerek befolyásolják az energiaáramlást. A felborult struktúrák lehetnek megnyilvánuló testi betegségek vagy érzelmi félelmek. Energiája ismét a szenvedély vagy a harag felé mozdulhat el, attól függően, hogy az energiakapcsolónk hogyan csatlakoztatja a vezetékeket. A lényeg itt, az elsődleges funkció, tehát hogy egy jól működő kapcsolótábla mozgassa az energiát strukturált idegrendszerünkben. Fizikai vagy érzelmi egyensúlyunk itt már másodlagos. Mindezt szem előtt tartva, relatív teljesítményünk is másodlagos lesz, gyakorta veszélyeztetve a blokkolt vagy nem megfelelő energia utak által. Életünk traumái, örömeink, érzelmi vagy fizikai sérülései módosítják eredeti energia kapcsolónkat.

Tehát a mi döntésünk, hogy együtt élünk -e azzal, amit megváltoztattunk, vagy megváltoztatjuk azt, amit nem szeretünk az életünkben.

Ennek a megközelítésnek az a szépsége, hogy a meridián kapcsolótáblák újraindíthatók, Reboot-olhatók.

Újraindítás és fejlődés Elemi szinten

Hogyan indíthatjuk újra a rend-szerünket? Mit tanulhatunk a “nyertesektől”, azoktól akikről azt látjuk hogy állandó “flow”-ban vannak?

Professzionális sportolókkal, vezetői csapatok legkiválóbb szereplőivel vagy éppen párokkal szerzett 25 éves tapasztalatom alapján avantgardista megközelítést alkalmazok. Három különböző helyzet, amelyek összefüggenek. A legjobb sportoló, a sikeres menedzser vagy éppen a nyerő páros, egyenként mind TUD valamit. Nyerni azt jelenti, hogy folyamatosan fejlődni kell. Fejlődni azt jelenti, hogy képesek vagyunk új nézőpontot felismerni.

A szemléletfejlődés során, nagyon röviden összefoglalva, eltávolítjuk azt, ami akadályoz bennünket abban, hogy jobbak legyünk. Az újraindítást támogató coaching folyamatokban praktikus gyakorlatok által, könnyen felismerhetjük, hogyan és mennyire értjük Magunkat, partnerünket a kapcsolatainkat.

Nagymértékben támaszkodhatunk az ÖT Elem elméletére, mely tökéletes az érzelmi áramlatok modellezésére.

Gyakoroljuk, hogy egy hiedelem hogyan alakít ki magatartást moduláló attitűdöt. Megmutatom, hogyan lehetséges mindez fordítottja. Hogyan ismerhetünk fel viselkedésünkből azt a visszatérő attitűdöt, amely mindig ugyanolyan rögzült hozzáállást tükröz. Tovább haladva ezen az úton, bemutatom, hogy mindez hogyan befolyásolja meridiánrendszerünket, ami hatással lehet kapcsolatainkra, partnerkapcsolatunkra, egészségünkre, érzelmeinkre, kommunikációnkra, életmódunkra és teljes életünkre. A folyamatunk azt tükrözi, hogy gondolkodásmódunk melyik Elemre összpontosít.

ELEMI egyensúly

Az egészséges egyensúly a mozgásé. Az egyik Elem táplálja a másikat, állandósítva az élet ciklikus körforgását. Néha blokkolunk és félelmet, haragot vagy keserűséget érzünk. Amikor a természetes folyamat megszakad, az energia egy Elemben stagnál. Ha az energia továbbra is zűrzavaros vagy blokkolt marad, akkor elkezdünk reagálni annak az elemnek a hozzáállásából, amelyben megrekedtünk. Az általunk használt szavak, cselekedeteink, testmozgásunk pedig a szokásainkat és viselkedésünket tükrözik.

Az öt ősi elemből álló rendszer megismerésével és tudatosításával nemcsak észrevehetjük, hol akadtunk el, hanem ami még előremutatóbb, olyan eszközöket is megtanulhatunk alkalmazni, amelyek beindítják az egészséges az áramlást.

Az egészséges áramlás, az egyensúly pedig strukturált, és ezért kiszámítható. Ugyanaz a dinamikus folyamat, amelyet a kvantumfizika, a biokémia, a matematika és az idegtudomány is leír. Bonyolult és egyben olyan egyszerű, ahogyan egy kétéves gyermek megtalálja a balanszot, és megáll a lábán. CS.A.

REboot programok, Ön-coaching & Öngyógyító felismerések, haladó önismereti utazóknak és professzionális segítőknek TCM orvos, egészség coach, Longevity szakértő vezetésével

Várlak csoportos programjainkon, személyes vagy páros tanácsadásra , ha úgy érzed megszólítottak a gondolatok! A nyár folyamán ingyenes Reboot találkozókat is szervezünk, kövessétek Fb oldalunkat ahol folyamatosan tájékoztatunk a helyszínekről. Csörgő Attila, TCM orvos, mediátor

#egészség #öngyógyítás #selfhealing #selfcare #traditionalmedicine #energia #tcm #meridián #flow coaching #selfcoaching #wellbeing #health #longevity

 Indítsd és ALKOSD újra a legjobb verziód!

REBOOT & RECREATE your BEST SELF!

integrál szemléletű, változást támogató fejlesztő KÉPZÉS és COACHING folyamat

fókuszban: a REBOOT mint KREATÍV FOLYAMAT – holisztikus megközelítésű tudásbővítés, tanulás és önreflexió új szemléletben, párhuzamosan!

  • Újrakeretezés, jelenlegi működés, gondolati minták átvilágítása és kreatív szemléletű újrakeretezése mentális technikákkal, NLP és 5 Elem gyakorlatokkal
  • Szemléletváltás, új perspektívák, felismerése térben és egyénben, egy inspiráló támogató közegben kreatív gyakorlatokkal, művészetterápiás és mediációs eszközökkel
  • REboot Design – egyéni újraindító akcióterv készítése, innovatív megközelítésben! more

Reboot extra

Kis létszámú csoportok, különleges helyszínek, inspiráló tudásbővítés és személyes fejlődésedet támogató életre szóló kreatív kaland!

Wanderlee Creative Adventure & REboot Retreats

Magyarország – Balatonfelvidék, Olaszország- Friulia, Spanyolország -Marbella, Ausztria- Tirol!  programok, időpontok bővebben itt.

reboot wanderlee
Marbella coaching wanderlee
olasz coaching reboot
olasz coaching reboot