+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

ELEMi tudatosság és PÁRkapcsolatat -gyorsteszt

Az érzelmi újraindítás a könnyed tanulásról szól.  A mélység a szándékból fakad.

Csörgő Attila

TCM terapeuta, mediátor, health coach

ELEMetekben vagytok?

“Idővel mindkét fél beolvad ELEMI pozíciójába, és a kettőből egy új, nagyobb holisztikus körforgássá válik az állandósult energia. Új elemciklus született, amely évtizedekre összekapcsolja a résztvevőket.”

A FLOW és az Öt ELEM nyomában

Az általunk létrehozott egyensúlynak kevésbé van köze a szándékhoz, sokkal inkább az univerzális energiaciklus dinamikájához. Öt elem meséli el működésünk történetét.

Életre szóló, szemléletváltó, inspiráló

A nyertes mindíg TUD valamit

Professzionális sportolókkal, vezetői csapatok legkiválóbb szereplőivel vagy házassági káoszban élő párokkal szerzett 25 éves tapasztalatom alapján avantgardista megközelítést alkalmazok. Három különböző helyzet, amelyek összefüggenek. A legjobb sportoló, a menedzser, a nyerő páros, egyenként mind TUD valamit. Nyerni azt jelenti, hogy fejlődni kell. Fejlődni azt jelenti, hogy új nézőpontot ismerünk, tanulunk meg vagy eltávolítjuk azt, ami akadályoz bennünket abban, hogy jobbak legyünk.

Érzelmi áramlatok

A 3 napos programon próbára tehetjük, hogyan értjük magunkat, partnerünket, a kapcsolatunkat és az általunk, kettőnkből megalkotott “koktélt”. Nagymértékben támaszkodunk az ÖT Elem elméletére és az arcolvasásra, mint az érzelmi áramlatok modellezésének eszközére. Gyakoroljuk, hogy egy hiedelem hogyan alakít ki magatartást moduláló attitűdöt. Megmutatom, hogyan lehetséges mindez fordítottja. Hogyan ismerhetünk fel viselkedésünkből egy olyan attitűdöt, amelyek egyaránt egy hozzáállást tükröz. Tovább haladva ezen az úton, bemutatom, hogy mindez hogyan modulálja meridiánrendszerünket, ami hatással lehet partnerkapcsolatunkra, egészségünkre, érzelmeinkre, kommunikációnkra, életmódunkra és teljes életünkre.

Mindez, azt tükrözi, hogy gondolkodásmódunk melyik elemre összpontosít. Legtöbben a fentiek közül többel együtt tudunk érezni, mert az egészséges egyensúly a mozgásé. Egyik elem táplálja a másikat, állandósítva az élet körforgását. Néha blokkolunk, félelmet, haragot vagy keserűséget érzünk. A természetes folyamat megszakad, és az energia egy elemben stagnál. Ha az energia zűrzavaros marad, akkor elkezdünk reagálni annak az elemnek a hozzáállásából, amelyben megrekedtünk. Az általunk használt szavak cselekedeteinket, testmozgásunkat, attitűdjeinket és viselkedésünket tükrözik. Az öt elemből álló körforgás tudatosításával nemcsak észreveheti, hol akadt el, hanem ami még kritikusabb, olyan összetevőket is alkalmazhat, amelyek kimozdítják az áramlást.  

Egy rövid tesz segít abban, hogy felfedezd, melyik elem van közel az alapELEMEDhez. Természetesen a pontos beazonosítás egy sokkal összetettebb folyamat, ebben támaszkodom a tradícionális gyógyászat, arcdiagnosztika, pulzus, mozgás és kommunikációs elemzési gyakorlatomra.

Jól éreztem magam, ha mezítláb sétáltam a tengerparton? 

 • Élvezed a sárgás-narancssárga napfényt a nyár végén?
 • Szereted látni az évszakok változását?
 • Meg tudod osztani az élményt?
 • Középpontban érzed magad, vannak mágneses tulajdonságaid?
 • Érzed, hogy a szándék a gyomrodból jön?
 • Szükség van a változtatásokhoz?
 • A partnere megalapozottnak érzi a jelenléted?

– Akkor a Föld elem közel van az alapelemedhez.

 

Szeretek táncolni vagy jót kocogni?

 • Tele van energiával tavasszal?
 • Pozitívan meghatódott-e, amikor látja, hogy tavasszal megjelennek az első virágbimbók, vagy virágoznak az első fák? ?
 • A nehézségek ellenére kitartó a reményed és az optimizmusod?
 • Rugalmatlannak, ingerlékenynek vagy dühösnek találja magát stressz és csalódás idején?
 • Gyakran találja magát olyan idealistaként, aki készen áll a vezetésre?
 • Szüksége van a kapcsolatra a növekedéshez és bővítéshez?

Ekkor a Fa elem közel van az alapelemedhez.

 

 

Ma megálltam, csak mosolyogtam, és éreztem, hogy élvezem az életet?

 • Élvezed a nyári meleget?
 • Meg tudja mutatni szenvedélyét vagy boldogságát?
 • Szükséged van a nyár gyümölcseire?
 • Társaságkedvelő, élénk, nyitott és kedves?
 • Néha nyugtalannak érzi magát?
 • Szereted a sült hagymát?
 • Tudod szeretni a párodat, és büszke lehetsz rá?

– Akkor a Tűz eleme közel van az alapelemedhez.

 

Úgy érzem, hogy hallatnom kell a véleményemet? 

Szereted az őszi sétákat a réten és az erdőben?

Jól érezted magad az ékszer viselésében, Arany?

Erősen érzi, hogy a HELYES dolgot cselekszi?

Tudsz helyes döntést hozni?

Jól érezted magad a késő délutáni órákban?

Felismeri a fő problémát a probléma körüli zaj ellenére?

Élvezed a kapcsolatod egyszerűségét? 

Akkor a fém elem közel van az alapelemedhez

 

Élvezem a meleg esti nappalit kandallóval és egy csésze teával? 

Értékeled a nyugalmat?

Tudsz menteni? Tartalékokat építeni?

Okosan használja az erőforrásait?

Könnyen megijedsz?

Szeretsz mosni vagy kitakarítani a holmijaidat?

Ön a bölcs stratégiai tervező a kapcsolatában? 

Ekkor a víz elem közel van az alapelemedhez

 A szűk körű tréningjeink alatt, 3 napig folyamatosan a csoporttal élünk, minden párral résztvevővel van lehetőségem személyesen beszélgetni, segítek megérteni, beazonosítani az 5 Elem meridián ingadozását.

MIT visztek magatokkal a tréning után?

A természetes kapcsolati SZINERGIA, az ÖT ELEM, az Érzelmi és Társas Intelligencia alapvető működésének megismerésével, a három napos tréning után képes leszel,

 • jobban érteni Önmagad
 • jobban érteni Partnered
 • megérteni az ÖT Elem meridián-ingadozásait, és azt, hogy ezek hogyan befolyásolják az érzelmeket
 • Végső soron tudást szerezni arról, hogy hol vannak a blokkjaid, amelyek kikerülhetetlenek.

Kikhez szólunk? Ezt a három napos érzelmi újraindítást ajánlom, pároknak,

 • akik értékelik a tudatosságot egy kapcsolatban
 • akik a kommunikációt és az intimitást kívánják javítani egymás között
 • akik élvezik a kikapcsolódást partnerükkel. – Ez a könnyű tanulásról szól. A mélység a szándékból fakad.
 • profiknak, akik megértik a személyes fejlődésbe való befektetés hosszú távú előnyeit.

Várunk Titeket, ha úgy érzed megszólított a programunk!

Csörgő Attila,

TCM Practitioner, terapeuta, Medical consultant, medical journalist, egészségügyi tanácsadó -Health medical services. Mediátor, holisztikus szemléletű coach, NLP mester, a Wanderlee párkapcsolati REboot programjának vezető szakértője, anyanyelvi szinten tart angol és német programokat. A Wanderlee vezető tanácsadója.  A Wanderlee Magyarország Szervezetfejlesztő és Rekreációs KFT. 2013 óta bejegyzett Felnőttoktatási intézmény.

 

REboot a párkapcsolatban, blogbejegzésünkből idézzük:

Egy intelligens házasságban vagy bármilyen elkötelezett párkapcsolatban, már mindkét fél ösztönösen felismerte az erősségeiket és szükségleteiket, amelyeket egy partnerségbe, az együttműködésükbe behoztak. Azt is felismerték, hogy partnerük két dolgot ad: kompenzál és javít. A kölcsönös egyensúly volt a lényege annak a mély érzésnek, amit mindig is vártak, az egyedülálló kapcsolódást és az IGAZI megélését. Idővel mindkét fél beolvad ELEMI pozíciójába, és a kettőből egy új, nagyobb holisztikus körforgássá válik az állandósult energia. Új elemciklus született, amely évtizedekre összekapcsolja a résztvevőket.

Tehát holisztikusan szemlélve mi történik?  Nyilvánvaló, hogy az összeolvadásuk és elköteleződésük szándékos volt. Az általuk létrehozott egyensúlynak azonban kevésbé van köze a szándékhoz, sokkal inkább az univerzális energiaciklus dinamikájához. Öt elem meséli el működésünk történetét. Kétezer évvel ezelőtt nem voltak laboratóriumok, nem voltak matematikai feltevések vagy tudományos bizonyítékok. Az emberek azonban képesek voltak a tiszta gondolkodás által, megérteniük az őket körülvevő világot és rendszert. Felépítettek egy elméletet olyan elemekkel, melyek jelen voltak. Az Öt Elem felhasználásával, leképezték az univerzális egyensúlyt, ezek a Víz, fa, tűz, föld és fém. Ez az öt elem nem egyszerűen az egyes nevekhez kapcsolódó anyagokat jelzi, inkább metaforák a dolgok kölcsönhatásának és egymáshoz való viszonyának leírására. Az öt elem mindegyike a változás dinamikus folyamatának és fázisainak egy-egy aspektusát képviseli.

Az egyensúly pedig strukturált, és ezért kiszámítható. Ugyanaz a dinamikus folyamat, amelyet a kvantumfizika, a biokémia, a matematika és az idegtudomány is leír. Bonyolult és egyben olyan egyszerű, ahogyan egy kétéves gyermek megtalálja a balanszot, és megáll a lábán. Folyt. :https://wanderlee.hu/reboot-coaching/

Tudj meg többet a praktikus, rendszerszemléletű támogató folyamatainkról és rólunk, olvass cikkeinkbe! wanderlee.hu/blog

kérdéssel bejelentkezéssel, keressetek minket bátran, a vsylvia@wanderlee.com oldalon

Reboot extra

Kis létszámú csoportok, különleges helyszínek, inspiráló tudásbővítés és személyes fejlődésedet támogató életre szóló kreatív kaland!

Wanderlee Creative Adventure & REboot Retreats

Olaszország- Friulia, Spanyolország -Marbella, Ausztria- Tirol!  programok, időpontok bővebben itt.

reboot wanderlee
Marbella coaching wanderlee
olasz coaching reboot
olasz coaching reboot