+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

2020, PÁROS rendszerfrissítés

párkapcsolati coaching, workshop és rekreáció, csodás helyszíneken holisztikus szemléletben

Mi hiányzik, vagy mi akadályozza meg, hogy működjön a “flow” a kapcsolatokban? Ha a partnerség, a kapcsolódás eredeti tiszta, szándéka a cél, akkor fejlődés, erő és összhang alakul ki, ami megértést, csapatmunkát és természetesen, mélyebb szeretetet, tiszteletet és szenvedélyt eredményez.

Egy intelligens házasságban vagy bármilyen elkötelezett párkapcsolatban, már mindkét fél ösztönösen felismerte az erősségeiket és szükségleteiket, amelyeket egy partnerségbe, az együttműködésükbe behoztak. Azt is felismerték, hogy partnerük két dolgot ad: kompenzál és javít. A kölcsönös egyensúly volt a lényege annak a mély érzésnek, amit mindig is vártak, az egyedülálló kapcsolódást és az IGAZI megélését. Idővel mindkét fél beolvad ELEMI pozíciójába, és a kettőből egy új, nagyobb holisztikus körforgássá válik az állandósult energia. Új elemciklus született, amely évtizedekre összekapcsolja a résztvevőket.

Tehát holisztikusan szemlélve mi történik?  Nyilvánvaló, hogy az összeolvadásuk és elköteleződésük szándékos volt. Az általuk létrehozott egyensúlynak azonban kevésbé van köze a szándékhoz, sokkal inkább az univerzális energiaciklus dinamikájához. Öt elem meséli el működésünk történetét. Kétezer évvel ezelőtt nem voltak laboratóriumok, nem voltak matematikai feltevések vagy tudományos bizonyítékok. Az emberek azonban képesek voltak a tiszta gondolkodás által, megérteniük az őket körülvevő világot és rendszert. Felépítettek egy elméletet olyan elemekkel, melyek jelen voltak. Az Öt Elem felhasználásával, leképezték az univerzális egyensúlyt, ezek a Víz, fa, tűz, föld és fém. Ez az öt elem nem egyszerűen az egyes nevekhez kapcsolódó anyagokat jelzi, inkább metaforák a dolgok kölcsönhatásának és egymáshoz való viszonyának leírására. Az öt elem mindegyike a változás dinamikus folyamatának és fázisainak egy-egy aspektusát képviseli.

Az egyensúly pedig strukturált, és ezért kiszámítható. Ugyanaz a dinamikus folyamat, amelyet a kvantumfizika, a biokémia, a matematika és az idegtudomány is leír. Bonyolult és egyben olyan egyszerű, ahogyan egy kétéves gyermek megtalálja a balanszot, és megáll a lábán.

Ez a párkapcsolati reboot, a tudatosság felépítéséről szól, az egyedülálló, háttérben működő energiadinamika megértése által. A megnövekedett tudatosság lehetővé teszi a fókuszált figyelmet arra, hogy mitől működnek a dolgok. Mi hiányzik, vagy mi akadályozza meg, hogy működjön a “flow”?. Ha a partnerség, a kapcsolódás eredeti tiszta, szándéka a cél, akkor fejlődés, erő és összhang alakul ki, ami megértést, csapatmunkát és természetesen, mélyebb szeretetet, tiszteletet és szenvedélyt eredményez.  

„Sokan tudnak azonosulni azzal az érzéssel, hogy elméletileg működik a párkapcsolatuk, mégis a gyakorlatban hiányérzetük van, minden jó szándékuk ellenére. A párkapcsolati egyensúly ítélkezés nélkül keresi és követi az energiaegyensúly természetes törvényeit. Az egyének viszont véleményt megfogalmazva, megítélik a kontextust, kialakítva azokat az attitűdöket, amelyekkel cselekedni fognak. Az újraindítás lehetőséget ad a pároknak, hogy ítélkezés, minősítés nélkül megértsék a kapcsolatuk egyedi egyensúlyát. Az elemi energiaciklusuk modulálásával automatikusan, konstruktív érzésekkel helyettesítik a blokádokat, illetve negatív attitűdöket.” – Csörgő Attila, TCM orvos, mediátor, holisztikus szemléletű coach, a Wanderlee párkapcsolati REboot programjának vezető szakértője, anyanyelvi szinten tart angol és német programokat.

A párkapcsolati Újraindító coaching, a REboot aktualitása

Az elmúlt példa nélküli időszak sokak számára megvilágította, hogy időt kell szakítanunk, hogy ápoljuk és visszaállítsuk a harmonikus kapcsolódást a legmeghatározóbb kapcsolatunkkal, ÖnMAGunkkal és PÁRunkkal. Meg kell tanulnunk, hogyan gyógyítsuk kapcsolatunk sérült részeit. Ne várjuk meg amikor, az EGYség darabjaira hullik vagy a robotpilóta módban működve a párkapcsolati kiégés elér. Egyfajta tudatos “rendszerfrissítést”, REboot-ot, újraindító és energetizáló támogatást ajánlunk, nem párterápiát. Orvosi és mediátor hátterű, hollisztikus megközelítésű működésünk elvén megtehetnénk, mi szeretnénk lehetőséget adni, arra hogy még időben lépjenek a párok. Az egység és egyensúly visszaállítása a párkapcsolatban, óriási energialökést adhat életünk minden aspektusában

“Hiszem, hogy amíg a motiváció és hajlandóság ott van a kapcsolatban, hogy szintet lépjen vagy újraéledjen, akkor együtt csodákra vagyunk képesek! Mélyebbre ásás, éber odafigyelés, az ELEMI működési minták felfedezésével eljuthatunk az intelligens kapcsolódás magasabb minőségéhez. Megélhetjük a SZINERGIÁT a párkapcsolatunkban, mely az egészséges, sikeres egyéni működésünkhoz és boldogabb életünkhöz vezet. – Jómagam az integrál szemléletű szakmai előéletem és személyes élet tapasztalataim által 50 éves koromra, úgy érzem olyan rálátásra tettem szert, amelyet érdemesnek tartok a pároknak támogatásként felajánlani. Varga Sylvia, alapító, fejlesztési vezető, Wanderlee  Magyarország Kft.

ÚJ! 2022 tavaszától már párokat is várunk, kis létszámú csoportokban, a REboot extra elnevezésű, feltöltő, tudásbővítő utazásokra, csodás helyszínekre. A programokat 3 nyelven vezetjük, Magyarországon is várjuk szeretettel az angol és német nyelvű érdeklődőket.

REboot coaching & kis létszámú workshopok pároknakkapcsolat újraindító, rendszerfrissítő támogatással.

Ne várd meg a kapcsolati kiégést és diszharmóniát! A kreatív burnout a párkapcsolatokat és házasságokat is fenyegeti. Ismerjétek fel a szinergiát a kapcsolatotokban, az 5 elemi alkat megismerése által. Fedezzétek fel az együttműködésetekben rejlő potenciált! Emeljétek új szintre a harmónikus egymást támogató működésetek, boldogabb hétköznapok és az egyéni csúcsteljesítményetek elérésére! Szemléletváltó találkozók, energetizálás, önfelfedezés és self care egyszerre, holisztikus orvos, pszichológus, művész páros egyedi programjával. Hiszünk az intelligens együttműködés erejében és abban, hogy együtt, egy támogató közegben okosabbak lehetünk! 

Tudj meg többet a praktikus, rendszerszemléletű támogató folyamatainkról és rólunk, olvass cikkeinkbe! wanderlee.hu/blog

kérdéssel bejelentkezéssel, keressetek minket bátran, a vsylvia@wanderlee.com oldalon