KREATÍV Újratöltés  Coachoknak, vezetőknek

Hogyan, mikor indíthatjuk újra, kreatívabban, tudatosabb jelenléttel, holisztikus szemléletben MAGunkat, klienseinket, munkatársainkat, csapatunkat?- Holisztikus orvos, NLP mester, mediátor és egy kreativitás kutató, coach, designer energetizáló programja. #REboot #kreatív #újraindítás #elemierővel

Sokan vagyunk, akik folyamatosan keresik az új eszközöket, fejlődési lehetőségeket, coachként, professzionális támogatóként, coach szemléletű vezetőként, természetgyógyászként és tudatos magánemberként is. Te is olyan vagy, aki rendszerben gondolkodik és a mindíg a sablonok mögé akar látni, friss, gyakorlatias eszköztárral? Szeretnéd kapcsolataidat, döntési blokkjaidat új perspektívából látni és ez által még sikeresebb folyamatokat vezetni? Szerintünk a legharmónikusabb működést és a legjobb teljesítményt akkor érhetjük el, amikor összhangban van szakmai és személyes karakterünk. Fókuszunk, tetteink és inspirációink szinergiája megvalósul. Amikor ELEMünkben vagyunk.

Mitől lehetnél még innovatívabb a megoldásaidban, mitől működhetne minden még könnyedebben? Lépj, Indítsd újra kreatívan, ELEMI erővel, a legjobb verziód! – REboot Creatively

Programjaink során szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy nem mindig egy új módszer, tanfolyam, diploma az, amely által több és jobb segítők leszünk. Mindezek pusztán csak mechanikus eszközök maradnak a „műhelyünkben”, ha mi magunk nem áramlunk teljes mértékben harmóniában a saját elemi  mozgatóinkkal, természetünkkel, nem az intuitív utunkon járunk. Önmagunkról és a kapcsolatainkról alkotott szemléletünk frissítésére, egy holisztikusabb  megközelítésre  szeretnénk lehetőséget mutatni egy tradicionális (TCM)  orvos , mediátor, NLP mester, coach színes interpretálásában.

ELEMEDBEN vagy?

Célunk a KREATÍV újraindítás, a tudatosabb jelenlétért és a kiégés elkerüléséért. Holisztikus szemlélettel, kreatív eszközökkel, ELEMi energiával fejlődünk!  – Reboot creatively

Hogyan, mikor indíthatjuk újra, kreatívabban, tudatosabb jelenléttel, holisztikus szemléletben MAGunkat, klienseinket, munkatársainkat, csapatunkat? Természetesen akkor, amikor mi magunk is ELEMünkben vagyunk. A téma nem csak a pandémia okán, után aktuális.

A tematika egyszerre tartogat izgalmas ébresztőt és tudásbővítést, leginkább SZEMLÉLETFEJLESZTŐ. Az előadások “unplugged” stílusban általában természethez közeli helyszíneken, az 5 Elem valós megtapasztalásával zajlanak. Ez nem egy tréning, nincsenek eröltetett kötelező gyakorlatok, szerepjátékok, a lehetőség viszont adott, hogy képesek legyünk MAGunkra egy szélesebb perpektívából tekinteni, mélyebb blokkokat feloldani. Valljuk, hogy a legharmónikusabb működést és a legjobb teljesítményt akkor érhetjük el, amikor összhangban van szakmai és személyes karakterünk és fókuszunk, tetteink és inspirációink. Amikor ELEMünkben vagyunk.

Szeretnénk felhívni a figyelmet a rögzült döntéshozatali mintáinkra, melyeket a sablonok mögötti mentális blokkok okoznak. Fontosnak tartjuk, intuíciónk tudatosságát emelni, mely folyamat, kiránthat a döntésképtelenség, a halogatás, a frusztráció vagy a stagnálás érzéséből.

Kiknek ajánljuk előadásainkat és programunkat? Tapasztalataink alapján, a mi közönségünk a nyitott elméjű, tudatos szemléletváltásra és önfelfedező kalandra éhes karakter, az innovátor vezető, a rendszerben gondolkodó coach, orvos, segítő szakember vagy a tudatosságát ébresztő egyéni jelentkezők. Vezetői csapatokkal, projekt teamekkel  is szívesen dolgozunk, a csoportdinamika holisztikus, meglepően gyakorlati felismeréseivel. Programjainkon betekintést hozunk a Kreatív Intelligencia és a holisztikus szemléletű fejlesztés és orvoslás mechanikájába, mint eszközbe.

Programjaink kiemelt fókusza, a mentálhigénia, a selfcare, összességében egy tudatosabb egészségszemlélet fejlesztése és a személyes teljesítmény maximálizálása, a kiégés elkerülésére .

ELEMedben vagy? – Amiről az arcod, tested, mozgásod mesél

  • Gyakorlati szemléletben, meglepő esettanulmányok és személyes példák által: miről árulkodik az arcunk, pulzusunk, testtartásunk, mozgásunk segítőként vagy kliensként? Hol vannak a szakértő számára egyértelmű jelei a blokkoknak?
  • Hogyan fedezhetjük fel újra magunkat, természetes működésünket, kapcsolatainkat, kommunikációnkat,  az  ÖT természeti Elem rendszerében?
  • Miként alkalmazhatjuk ezt a komplex megközelítést segítőként vagy vezetőként ügyfeleink, munkatársaink teljesítményének javítására?
  • Hogyan fordíthatóak integrált eszközeink, az Ön-újrafelfedezésünk és testünk tudatossága által egy éberebb támogatói működésbe, hogyan rezonálhatunk jobban?
  • Mit tehetünk a fenntartható JÓL-LÉTünk érdekében, mit jelent a wellbeing 2022-ben, aktuális holisztikus szemléletben a szervezetek és az egyén szempontjából?

A program vezetője:

Csörgő Attila, NewYerseyből indult, az USAban nőtt fel, hosszú évekig zongoraművésznek készült. Európába jött tanulni, az Innsbrucki orvosi egyetemen végzett és Bécsben a TCM akadémián tanult, Shanghajban gyakorlati ismereteit bővítette a tradicionális orvoslás terén. 25 évig praktizált Ausztriában, orvos, tradicionális keleti terapeutaként, segítőként. NLP mesteroktató és üzleti mediátor végzettséget és nemzetközi tapasztalatot szerzett. Topvezetőket, kiemelkedő sportolókat támogatott csúcsteljesítményük elérésében teljesítmény coachként, egyedi stílusban, avantgard felfogásban. Tirolban, krízishelyzetekben tette magát próbára, helikopteres mentőorvosként és mentőkutya kiképzőkéntként szabadidejében. Fókuszában az egészségtudatos szemlélet felkarolása, a hosszú távon fenntartható egészséges, hosszú élet, a Longevity Mindset és a világ legősibb személyiségprofilja, az 5 Elem Teoriája alapján nyújtott tanácsadás és coaching. Szakértői munkája, egészségügyi projektekben lett ismert, az anti ageing legfrissebb tudományos kutatásai és egyéni holisztikus szemléletének integrálásával. Magyarországon a pandémia első hulláma után tartott először szemléletfejlesztő programokat Varga Sylviával. Sylvia szintén sokrétű tapasztalatokkal bír, szervezetfejlesztő, HR manager MBA és integrál szemléletű coach, évekig dolgozott kreatív igazgatóként és vezetett ügynökséget designerként. A világ számos pontján tanult, izgalmas mesterektől, főleg nagyvállalatok számára tartott innovatív megközelítésben, fejlesztő programokat. Kiemelt fókusza, a kreatív működés és intelligencia innovatív szemléletű fejlesztése, a mindfulness alapú tudatosságemelés.

Mindketten vallják: „elemi erejű változásokat, csak rendszer szemléletű megközelítésben, az összefüggések mélyebb ismeretében tudunk támogatni és generálni. Célunk, hogy programjaink izgalmas, akár életre szóló felfedezéseket  és  Aha pillanatokat hozzanak az életedbe. Támogató, szeretetteljes atmoszférában, mindig őszinte tükröt tartunk.”

A Wanderlee Magyarország Szervezetfejlesztő és Rekreációs Kft. 2003 óta akreditált felnőttoktatási intézmény.  A coachokat, vezetőket támogató magyarországi programunk magyarul zajlik, esetében oklevelet adunk ki, a képzés bár rengeteg tudásbővítő információt nyújt, logikusan a témának csak egy szem felnyító, informatív ébresztője lehet. A témáink iránt mélyebben érdeklődőknek, orvos, mediátor szakértőnk 2023-ban induló további képzéseit ajánljuk, melyek angol és német nyelven is elérhetőek az USA-ban, Kanadában, Angliában és Ausztriában. Az 5 Elem alapú, eszköz és szemléletfejlesztő tréning magyarországi akreditációja is folyamatban van.

Varga Sylvia