KREATÍV Újratöltés

Vezetőknek, coachoknak, támogatóknak

Hogyan töltődhetünk ELEMi erővel, kapcsolódhatunk kreatív erőforrásunkhoz? Miként keretezhetjük újra a MAGunkról alkotott mentális képet? A Holisztikus szemlélet-váltás módszere segít, hogy kreatívabban, éberebben kapcsolódjunk MAGunkhoz, az erősségeinkhez, motivációinkhoz. Ezáltal vezetőként, coachként is sokkal hatékonyabban tudjuk munkatársainkat, klienseinket támogatni, jobban rezonálunk a valódi kihívásaikra, azok gyökerére látunk rá!  – Holisztikus orvos, NLP mester, üzleti mediátor és egy kreativitás coach, designer energetizáló programja. #REboot #kreatív #erő #újratöltés #mindset #szemlélet #újraindítás #elemi #ötelem

Sokan vagyunk, akik folyamatosan keresik az új eszközöket, fejlődési lehetőségeket, coach szemléletű vezetőként, coachként, professzionális támogatóként, gyógyítóként és tudatos magánemberként is. Te is olyan vagy, aki rendszerben gondolkodik és a mindíg a sablonok mögé akar látni? Friss, tudományosan megalapozott, mégis gyakorlatias eszköztárral? Szeretnéd kapcsolataidat, döntési blokkjaidat új perspektívából látni és ez által még sikeresebb folyamatokat vezetni? Szerintünk a leghatékonyabb működési módot, a legjobb teljesítményt akkor érhetjük el, amikor összhangban van szakmai és személyes karakterünk. Fókuszunk, tetteink és inspirációink szinergiája megvalósul. Amikor ELEMünkben vagyunk.

ELEMEDBEN vagy?

Mitől lehetnél még innovatívabb a megoldásaidban, mitől működhetne minden még könnyedebben? Lépj, töltsd újra ELEMI erővel és kreatív módon a legjobb verziód! – REboot Creatively

Programjaink során szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy nem mindig egy új módszer, tanfolyam, diploma az, amely által több és jobb vezetők, támogatók leszünk. Mindezek pusztán csak mechanikus eszközök maradnak a kis „műhelyünkben”, ha mi magunk nem áramlunk teljes mértékben harmóniában a saját elemi  mozgatóinkkal, természetünkkel, nem az intuitív utunkon járunk. Önmagunkról és a kapcsolatainkról alkotott szemléletünk frissítésére, egy holisztikusabb  megközelítésre  szeretnénk lehetőséget mutatni egy tradicionális (TCM)  orvos , mediátor, NLP mester, coach színes interpretálásában.

A program célja

Célunk az egyéni KREATÍV töltés forrásának felfedezése, az újraindítás intuitív útjának támogatása, a tudatosabb magánéleti és szakmai működésért és a kiégés elkerüléséért.

Tehát: Töltődjünk, fejlődjünk, kreatív eszközökkel, ELEMi energiával, Holisztikus szemléletben! Ha újraindítottuk rendszerünket, megtaláltuk a kreatív megújulásunk forrását, akkor hosszú távon, fenntartható módon, éberebben és hatékonyabban tudunk segítőként, vezetőként működni. Az egyéni jólLÉtünk ELEMi szintű megerősítése, bizonyítottan emeli hatékonyságunkat a munkánkban. Hatással van környezetünkre és közvetve az üzleti eredményeinkre. – “Reboot creatively”

TEMATIKA

Kiindulópontunk: Miként juthatunk el tapasztalataink, érzéseink mélyen bevésődött mintáihoz? Amikor felfedtük ezeket a mintákat, hogyan keretezhetjük újra a MAGunkról alkotott mentális képet? Mikor tudunk a leghatékonyabban rezonálni, támogatni vagy alkotni? Természetesen akkor, amikor mi magunk is ELEMünkben vagyunk. A téma nem csak a pandémia előidézte felismerések okán, után aktuális sokak számára.

A tematika egyszerre tartogat izgalmas ébresztőt és tudásbővítést, leginkább SZEMLÉLETFEJLESZTŐ.  Az interaktív műhelymunka és előadások “unplugged” stílusban váltakoznak. Nyáron általában természethez közeli helyszíneken, az 5 Elem valós megtapasztalásával zajlanak. Ez egy introspektív tréning, nincsenek erőltetett szerepjátékok, a lehetőség viszont adott, hogy képesek legyünk MAGunkra egy szélesebb perpektívából tekinteni, mélyebb blokkokat feloldani. Valljuk, hogy a legharmónikusabb működést és a legjobb teljesítményt akkor érhetjük el, amikor összhangban van szakmai és személyes karakterünk és fókuszunk, tetteink és inspirációink. Amikor ELEMünkben vagyunk.

Szeretnénk felhívni a figyelmet a rögzült döntéshozatali mintáinkra, melyeket a sablonok mögötti mentális blokkok okoznak. Fontosnak tartjuk, intuíciónk tudatosságát emelni, mely folyamat, kiránthat a döntésképtelenség, a halogatás, a frusztráció vagy a stagnálás érzéséből.

HOGYAN?

Programjainkon sikerrel alkalmazzuk és betekintést hozunk az NLP, az Öt Elem teóriája, az integrál szemléletű Coaching, a Mindfulness, a művészetterápia és a holisztikus orvoslás mechanikájába, mint eszközbe. Mindezek az eszközök és a tudatosabb működést támogató módszerek együttesen egy kreatív szemléletváltó folyamatot indítanak be és egyben energetizálnak. A program során olyan praktikus gyakorlatokat ismerünk meg, amelyek segítőink lesznek és könnyen beilleszthetőek az Ön-coaching folyamatába.

Kiknek ajánljuk előadásainkat és programunkat?

Tapasztalataink alapján, a mi közönségünk a nyitott elméjű, tudatos szemléletváltásra és önfelfedező kalandra éhes karakter, az innovátor vezető, a rendszerben gondolkodó coach, orvos, segítő szakember vagy a tudatosságát ébresztő egyéni jelentkezők. Vezetői csapatokkal, projekt teamekkel  is szívesen dolgozunk, a csoportdinamika holisztikus, meglepően gyakorlati felismeréseivel.

ELEMedben vagy? –

  • Gyakorlati szemléletben, meglepő esettanulmányok és személyes példák által: miről árulkodik az arcunk, pulzusunk, testtartásunk, mozgásunk segítőként vagy kliensként? Hol vannak a szakértő számára egyértelmű jelei a blokkoknak?
  • Hogyan fedezhetjük fel újra magunkat, természetes működésünket, kapcsolatainkat, kommunikációnkat,  az  ÖT természeti Elem rendszerében?
  • Miként építkezhetünk a holisztikus szemléletű Ön-újrafelfedezés alapjain a gyakorlatban, a hétköznapokban, a kapcsolatainkban?
  • Hogyan alkalmazhatjuk a komplex megközelítést segítőként vagy vezetőként ügyfeleink, munkatársaink teljesítményének javítására?
  • Hogyan hogyan rezonálhatunk jobban? Miként fordíthatóak integrált eszközeink, az Ön-újrafelfedezésünk és testünk tudatossága által egy éberebb támogatói működésbe? Egyéni AKCIÓTERV
  • Mit tehetünk a fenntartható JÓL-LÉTünk érdekében, mit jelent a wellbeing 2022-ben, aktuális holisztikus szemléletben a szervezetek és az egyén szempontjából?

A Wanderlee Magyarország programjaink kiemelt fókusza:

egy egészség-tudatosabb szemlélet fejlesztése, ezáltal az általános Jól-LÉT, a Wellbeing 3:1 megalapozása közösségi és egyéni szinten, a személyes teljesítmény maximálizálása, a Longevity szemléletében.

A program vezetői:

Csörgő Attila, TCM orvos, mediátor, NLP mesteroktató, Longevity & Wellbeing szakértő

NewYerseyből indult, az USAban nőtt fel, hosszú évekig zongoraművésznek készült, majd mikrobiológiát tanult. Európában az Innsbrucki orvosi egyetemen végzett, Bécsben a TCM Akadémián, majd Shanghajban gyakorlati ismereteit bővítette a tradicionális orvoslás terén. 25 évig praktizált Ausztriában, orvos, tradicionális keleti terapeutaként, wellness projektek tanácsadójaként, mediátorként, coachként. NLP mesteroktató, üzleti mediátor végzettséget és nemzetközi tapasztalatot szerzett, több országban főleg német és angol nyelvterületen. Topvezetőket, kiemelkedő sportolókat támogatott csúcsteljesítményük elérésében teljesítmény coachként, egyedi stílusban, avantgard felfogásban. Tirolban, krízishelyzetekben tette magát próbára szabadidejében, helikopteres mentőorvosként és mentőkutya kiképzőkéntként. Fókuszában az egészségtudatos szemlélet felkarolása, a hosszú távon fenntartható egészséges, hosszú élet, a Longevity Mindset és a világ legősibb személyiségprofilja, az 5 Elem Teoriája alapján nyújtott tanácsadás és coaching. Szakértői munkája, egészségügyi projektekben lett ismert, az anti-ageing legfrissebb tudományos kutatásai és egyéni holisztikus szemléletének integrálásával. Magyarországon a pandémia első hulláma után tartott először szemléletfejlesztő programokat Sylviával.

Varga Sylvia támogató munkájában sokrétű szakmai tapasztalatokra épít. HR manager / BME MBA/, integrál szemléletű coach, évekig dolgozott kreatív igazgatóként és vezetett ügynökséget designerként /MOME/. A világ számos pontján tanult, izgalmas mesterektől, főleg nagyvállalatok számára tartott innovatív megközelítésben, fejlesztő programokat. Kiemelt fókusza, a kreatív működés és intelligencia innovatív szemléletű fejlesztése, a mindfulness alapú tudatosságemelés. Szabadidejében az Ayurvéda és integratív medicína, az információs gyógyítás, a Mindfulness szemlélet, a kortárs tánc, a művészetterápia és pozitív pszichológia területén képezte magát. Kutatási területe a széles spektrumú kreativitás és Kreatív Intelligencia és innovatív szemlélet működése.

Mindketten vallják: „elemi erejű változásokat, csak rendszer szemléletű megközelítésben, az összefüggések mélyebb ismeretében tudunk támogatni és generálni. Célunk, hogy programjaink izgalmas, akár életre szóló felfedezéseket  és  Aha pillanatokat hozzanak az életedbe. Támogató, szeretetteljes atmoszférában, mindig őszinte tükröt tartva.”

A Wanderlee Magyarország Szervezetfejlesztő és Rekreációs Kft. 2003-tól akreditált felnőttoktatási intézmény volt, napjainkban regisztrált “felnőttképző”.  Magyarországon tartott programjaink általában, magyarul zajlanak, igény szerint angol és német nyelven is elérhetőek a vállalatok számára.  A legtöbb program esetében oklevelet adunk ki, de vannak akkreditált képzések, melyek esetében támogatás is elszámolható a vállalatokban. Igyekszünk partnereink számára felkutatni, az ideális támogatási lehetőségeket, hogy minél szélesebb körben elérhetőek legyenek képzéseink. Érdeklődés esetén, további információval szívesen állunk rendelkezésükre, az alábbi emailcímen: vsylvia@wanderlee.com   köszönettel, Varga Sylvia.