+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

Jól-létünk a Longevity szemléletében

A hosszan tartó, egészséges életünk egy döntéssel indul.  Rátalálni és megvalósítani a harmónikus működést,  mely a komfortzónád és a teljesítményed kiteljesítésének kreatív inspirációja közötti van, a Te DÖNTÉSED. Mit jelent ez?  Tudatos váltást az egészséget és fiatalosságot megőrző – “LONGEVITY”  szemléletre.  

wellbeing 5 modulban

  A Wanderlee szakértőivel kidolgoztuk az egészség-tudatos szemlélet váltás holisztikus módszerét 5 modulban. A PROGRAMUNK a szenvedélyesen elkötelezett TEAMünk, egy orvos- anti ageing szakértő, egy krízistanácsadó-pszichológus és egy integrál szemléletű humán fejlesztési tanácsadó sokrétű, nemzetközi tapasztalatai alapján született meg.

A program és módszerünk különlegessége, hogy modulonként egyéni és szervezeti igényekre hangolható, az előzetes felmérés alapján. Mindez garantálja, hogy rendszer szinten, kreatívan fejlesszük szemléletünket, és ez által tudatosan fókuszba helyezzük JÓLÉTÜNKET, fizikai, mentális egészségünket, fiatalságunk hosszútávú megőrzését. 

5 module LONGEVITY Health Mindset Change Model –  Our holistic and creative Health-Mindset change can positively enhance physical, mental health and longevity.

 

reboot wanderlee

Wellbeing – JÓL-LÉTünk holisztikus megközelítésben

Amennyiben az egyéni jól-létünkre és a Wellbeing szervezeti fontosságára, stratégiai jelentőséggel és holisztikusan tekintünk, tehát önmagunk, az üzleti, a vállalati működés és a társadalom szintjén, ráébredünk, hogy kiemelten dolgoznunk kell érte!

Friss kutatások bizonyítják, hogy az egyéni motivációt, teljesítményt és bevételeket illetően egyaránt pozitív hatású az egészség szemlélet fejlesztése és a jólét programok szervezése a vállalatokban.

Napról napra veszítünk egy picit fiatalságunkból. A hosszú és egészséges élet azonban olyan dolog, amihez minden egyes napot megnyerhetünk.  Aktívan dolgozhatunk a tudatosságunkon, azzal ahogyan gondolkodunk, priorizálunk szellemi és fizikai életmódunkat, a rugalmasságunkat illetően. A változáshoz szükséges erő és eltökéltség viszont akkor lendül mozgásba, amikor az egészségünkről alkotott szemléletünket tudatosan aktivizáljuk, ha kell újraindítjuk, „REbootoljuk” a rendszert. A változást pedig kognitívan vitalitásként, fiatalságunk  és fiatalos lendületünk megélésével azonosítjuk, amely  hosszútávon a csúcsteljesítményünk elérését támogatja.

 Fókuszban: a rendszer szintű VÁLTOZÁS támogatása 5 szinten

“Miközben határaink kiterjesztésére összpontosítsunk, testünk és környezetünk  elkezd igazodni az új kihíváshoz. A változást kognitívan, vitalitásként, fiatalságunk  és fiatalos lendületünk megélésével azonosítjuk, amely  hosszútávon a csúcsteljesítményünk és fenntartható jól-létünk megvalósítását támogatja.”

REboot your MINDSET

cél: Holisztikus & kreatív szemléletváltás

Az egészségtudatos szemléleteted erősítése és újrakeretezése

REboot your SENSE

cél: Mentális rugalmasság & Tudatos jelenlét

Az érzékelésed, éberséged, a rugalmas alkalmazkodóképességed, rezilienciád felébresztése

REboot your BRAIN

cél: Elméd rugalmassága & kreatív csúcsteljesítménye

Az agyműködésed edzése, és Kreatív Intelligenciád felkarolása. 

REboot your BODY

cél: Vitalitás és anti ageing

A fizikai egészség  és fenntartható fiatalos működés sejtszintű megközelítése a legfrissebb  tudományos felismerések és a regeneratív gyógyászat elvei mentén.

REboot your CONNECTION

cél: RENDszer szintű szinergia és rekreáció

Harmónikus és kreatív kapcsolódás önmagadhoz, környezetedhez, a jóléted meghatározó külső és belső motívumaihoz.

vállalati JÓl-lét workshop

Hiszünk az intelligens csapatban megvalósuló párbeszéd,  kreatív együttműködés és tudásbővítés fejlesztő erejében.  Együtt okosabbak és innovatívabbak lehetünk!  Szemléletváltó 1 napos műhelymunka, fél napos world cafe találkozók, energetizálás, és praktikus self care tippek – szervezetfejlesztő, holisztikus orvos, wellbeing tanácsadó egyedi programjával. Tudj meg többet a praktikus, rendszerszemléletű vállalati rendezvényeinkről és támogató folyamatainkról, BLOGcikkeinkben.