+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

2023. KÉPZÉSek az innovatív működésért és jólétünkért

Wanderlee Magyarország vállalati és nyílt képzés, tréning, workshop, teamcoaching PORTFÓLIÓ vállalatoknak, csapatoknak, 20 év tapasztalatával!  Aktuális, globális kihívásokra reagáló nyílt képzések vezetőknek, coachoknak, segítő szakembereknek.  PROGRAMOK: INNOVATIVITÁS– Kreatív Intelligencia, JÓLÉT -Rekreáció, Csapatépítés – SZINERGIA

Sodródsz az árral vagy ÚJ hullámokat KREÁLSZ?

A DÖNTÉS a kezedben. Fejlődj innovatív eszközökkel és innovátor szemléletben a versenyképességedért, azért hogy a viharos vizeken is a változások generátora légy, nem pedig része.

Aktuális kihívásokra reagálunk, a komplexitás kezelésére készülünk 2023 ban is! Vállalati workshopjaink, tréningjeink célja, partnereink üzleti eredményességének, versenyképességének, innovatív hatékonyságának emelése kihívásokkal teli időszakban. Mit ajánlunk? Kiemelt fókuszunkban az Kreatív Intelligencia és SZEMLÉLETfejlesztés, a legaktuálisabb TUDÁSbővítés, a munkáltatói MÁRKAépítés, a JÓLÉT és az intelligens csapatműködés és kultúra támogatása állnak. Miként? Saját fejlesztésű koncepcióval, könnyen érthető, mégis EGYEDI kombinációjú ESZKÖZtárral dolgozunk, holisztikus szemléletben, nemzetközi tapasztalatok bevonásával, több nyelven

Innovatívitás

Legyen az innovációs stratégiád része a Kreatív Intelligencia CQ és az Innovátor szemlélet, az IM fejlesztése!

A Wanderlee képzései a szervezeti kreativitás és innovatív hatékonyság fokozása érdekében. Kis létszámú tréningek,  mini workshopok, vállalati, közösségi nagy létszámú innovációs nap, évindító rendezvény, inspiráló tudásbővítéssel! 

innovátor szemlélet

Kreatív Intelligencia és Szemléletváltás 2.0

 • workshop: vállalati, ágazati
 • tréning: max. 20 főnek, a szervezet minden szintjén dolgozóknak

Fókuszban: Kreatív Intelligencia, Szervezeti Kreativitás, TÉR és Kultúra. A szemléletváltás lépései a csúcsteljesítmény és innovációs hatékonyság felpörgetéséért. Fedezd fel a megújulásod, az innovativitásod kulcsát a csapatodban, a szervezetedben. Lépj szintet a Kreatív Intelligencia tudatosításával, az innovációs potenciál emelésével.

innovátor

INNOVÁTOR szemlélet

 • workshop: nagy létszámú
 • tréning: max. 20 főnek, kulcsember, vezetők, projektvezetők

Innovatív hatékonyság csúcsrajáratva? Inspiráció és tudatosság nyitott szemléletű újítóknak, innovatív vezetőknek.  Napjainkban a fejlődésre nyitott szemlélet már alap, az innovátor szemlélet pedig a versenyképesség kulcsa. Az Innovátor Szemléletű vezető, vállalkozó, tervező, vizionárius formabontó gondolkodásának felszabadítása. IM egyedülálló innovációs képességet mérő teszt és kiértékelés egyénileg. elearning modulok is!

EQ egymásra hangolva

Agilis KREATIVITÁS

 • workshop: agilis teameknek
 • tréning: az agilis transzformáció részeként,  max. 15 fős csoportban

KREATÍVAN agilisabban vagy agilisan kreatívabban tudunk eredményesebben működni? Strukturált kreativitás vs intuitív út dilemmája. A kreativitás kibontakoztatásának lehetőségei az agilis csapatokban és folyamatokban. Az agilis transzformáció tudatos folyamatában hol van a kreatívitás tere és korlátja? A programot egy egy agilis és egy kreativitás coach vezeti, a meghívott vendég pedig gyakorlati tapasztalatait osztja meg.

JÓLÉT 3:1

Wellbeing- az egészség szemlélet fejlesztése, tudásbővítés az egyéni és szervezeti egészségünkért, a fenntartható JÓL-Létünkért. 3:1 ben vállalati programok, előzetes felméréssel: a dolgozói élmény, a munkáltatói márka, a vonzó munkahelyek, a teljesítmény emelésének érdekében.

mindful jelenlét

Fókusz, rugalmasság, JELENLÉT 

 • tréning max. 20 főnek

A Mindfulness-ről sokat hallunk, de sokan csak a meditációval azonosítják.  Fókuszunkban: A Tudatos Jelenlét gyakorlati, praktikus eszközei + a mentális rugalmas alkalmazkodó képesség fejlesztése a gyakorlatban. Az önsegítő, selfcare eszközeink megismerése, fókuszt erősítő szokások elsajátítása, sokkal többet jelent hosszú távon mint pusztán, lazítás, stresszcsökkentés a szorongással teli időszakban.

wellbeing jólét

Fenntartható Jól-LÉT

 • nagy létszámú workshop
 • tréning max. 20 főnek

Egészségszemlélet fejlesztés holisztikusan, 5 modul. A pandémia megerősítette, hogy a munkaadók, nem hagyhatják figyelmen kívül dolgozóik jólétét (wellbeing), az elköteleződést és a vállalat üzleti eredményességét befolyásoló tényezőket. Mindez, pszichológiai, érzelmi, fizikai és teljesítménybeli előnyökkel jár az egyén és a közösség szintjén.

csúcsteljesítmény

CSÚCSteljesítmény

 • tréning közép és felsővezetőknek, max. 15 fős csoportban

Tréningezzük agyunkat csúcsteljesítményre! Hogyan hozhatjuk ki a maximumot és hogyan tarthatjuk fenn hosszú távon az egészséges, fiatalos működést? A tudomány legfrissebb kutatási eredményei, a neuroplaszticitás, a Longevity  és a holisztikus szemléletű medicina mentén, praktikus gyakorlatok és elgondolkodtató tudásbővítés.

csapat reboot

Csapatépítés + Újraindítás- REboot + tudásbővítés egyszerre! Fedezzük fel együtt és erősítsük a SZINERIÁT és indítsuk újra a motivációt a csapatban és az intelligens együttműködésben! Outdoor -indoor és komplex tréningek.

mindful jelenlét

Csapat REBOOT  

 • csapatépítő komplex tréning 12-50 f. csapatoknak, vezetői teameknek is!
 • nagy-létszámú csapatépítő nap

Igazi energetizáló, a TEAMet újraindító REboot csapatépítés. Az Érzelmi és Társas intelligencia jelentőségének bemutatása, megtapasztalása, valódi szinergia erősítés együttműködésben, kommunikációban, kapcsolatainkban. Ideális esetben indoor-outdoor komplex tréning, szinte bárhol megtartható, minden évszakban.

kreatív csapat

A kreatív ERŐD

 • csapatépítő komplex tréning 12- 50 főnek

3M, a KREATÍV, alkotó csapatépítés: motiváló, mulatságos és meglepő modulokkal. Csapatépülés KREATÍV eszközökkel, vagány alkotó modulokkal, mindenkinek teret adva. Fókusz: A természetes szinergiák és csoport kreativitás felismerése, tudatosítása. Egy olyan program, ahol a legintroveltáltabb tagok is megtalálják kibontakozási lehetőségüket. A kreatív produktumok pedig a csapat irodáját díszíthetik!

öko csapatépítés

ÖKO + Városi kalandok

 • csapatépítő light outdoor tréningek 12-50 főnek, fél- vagy 1 napban

ÖKO: Vissza a természetbe és Önmagunkhoz! Háborítatlan, mesés természeti környezetben a Tüskevár hangulatában kalandozunk és épülünk csapatként, tanulunk és tudatosodunk a környezetünk védelmében.  Városi Küldetés: történelmi nyomozás Veszprémben, Tatán vagy Egerben. Fókuszban: belső kommunikáció, kreativitás, egymás értékeinek megismerése új perspektívából.

Eszközök

Aktuális, globális kihívásokra reagáló nyílt képzések, eszközkészlet bővítés, energetizálás vezetőknek, coachoknak, segítő szakembereknek.

mindful jelenlét

Mediáció és NLP coachoknak, vezetőknek

 • tréning max. 20 főnek, vezetőknek, coachoknak, segítőknek.

Ismerje meg, hogyan bővítheti a coaching eszköztárát, az NLP és a MEDIÁCIÓ hatásos eszközeivel kombinálva, HOLISZTIKUS megközelítésben, Nemzetközi tapasztalatú, TCM orvos, Health mentor egyedi programján, Ausztria és USA után először Magyarországon! A megismert eszközök és szemlélet intenzív támogatást és új perspektívát adnak az elakadások értelmezésében, erősebb kapcsolódást eredményeznek kiépíteni ügyfelével és dilemmájával.

 

flow asszertív

Asszertivitás és társas intelligencia

 • workshop csapatoknak
 • tréning max. 20 főnek, mindenkinek!

Azaz, Flow másképp! – Azoknak, akik az asszertív érdekérvényesítés és szociálisan intelligens viselkedés hatékony módszereinek és kommunikációs eszköztárának elsajátításával szeretnék érdekeiket, nézeteiket nagyobb hatékonysággal közvetíteni! Ezáltal munkatársaikkal, partnerükkel megvalósított
együttműködésük minőségét javítani!

reboot coach elem

ELEMedben vagy?

 • tréning és elvonulások, coachoknak, vezetőknek, professzionális segítőknek max. 15 fős csoportban

REboot, rendszerfrissítés Támogatóknak! Coachoknak, vezetőknek, professzionális segítő szakmájúaknak. Egyfajta kötelező, felelős, “self-care”, Önmagad, ügyfeled, csapatod környezeted, érdekében. Ne várd meg a kiégés jeleit! Holisztikus szemléletben, kreatívan, az 5 ELEM teoriája mentén, TCM orvos, mediátor, NLP mestre és művész vezetésével, nemzetközi tapasztalattal.

 egyéni REboot Coaching

INDÍTSD újra, a legjobb verziód!

REboot – újraindító, elemi erejű, rendszerelvű támogató beszélgetések TCM orvos, mediátorral és Integrál szemléletű, kreativitás coach-al.

A fejlődés vagy növekedés a PERSPEKTÍVA tágításának képességétől függ, és azzal kezdődik. A csúcsteljesítmény fókuszáltságot, kreativitást és tudatos JELENLÉTET igényel, SZINERGIÁT a működésedben. ÖSSZHANGOT a tudatos és az intuitív éned, a motivációid és cselekedeteid között. Te képes vagy rugalmasan reagálni komplex kihívások közepette? Amikor nem vagy az ELEMedben, akkor biztosan nehezen, vagy 2x annyi energiadeficittel. 2 hónap, 5 alkalom, 2 fős támogatással.

Fejlődj INNOVATÍVAN 22'

Szemléletfejlesztő képzések, fókuszban a kreatív Intelligencia CQ, és JÓLÉT, wellbeing, Health Mindset, az EQ és SQ, Innovátor szemlélet.

Budapesten, Magyarországon, Ausztriában, Kanadában

fókuszunk, célunk

Felpörgetni! Kreatív szemléletváltás által az innovatív hatékonyságot és tudatosságot emelni!

 

Reboot extra

Kis létszámú csoportok, különleges helyszínek, inspiráló tudásbővítés és személyes fejlődésedet támogató életre szóló kreatív kaland!

Wanderlee Creative Adventure & REboot Retreats

Olaszország- Friulia, Spanyolország -Marbella, Ausztria- Tirol!  programok, időpontok bővebben itt.

reboot wanderlee
Marbella coaching wanderlee
olasz coaching reboot
olasz coaching reboot