REboot – újraindítás kreatívan

Az újraindítás, a rendszerfrissítés jelentőségét személyes, kollektív és kapcsolati szinten is vizsgáljuk programjainkon, mivel valós fenntartható eredményekhez rendszerszintű és rendszerelvű megközelítésben juthatunk. MIT jelent az Újraindítás a mi narratívánkban? MIÉRT gondoljuk, hogy a szemléletváltás tudásbővítéssel fűszerezve együttesen a leghatékonyabb rekreáció,  a legjobb „vitaminja” a nyitott, a fejlődés iránt elkötelezett elméknek? A töltődésünk folyamatos intuitív forrását fel kell fedeznünk és jelen kell legyen a hétköznapjainkban, hogy ne ragadjunk a robotpilóta módban szakmai és magánéletünkben egyaránt. Azonban néha időt kell szakítanunk a tudatos rendszert érintő totális „újrabootolásra” is. Kiemelten fontosnak tartjuk a vezetők, coachok, segítők REbootját és a párkapcsolatok energtizálását. 

REboot coaching

TUDATOS ÚJRAINDÍTÁS,  a Wanderlee totális “rendszerfrissítés” programja. Egyfajta kötelező, felelős, “self-care”, Önmagad, csapatod, környezeted, párod érdekében. Ne várd meg a kiégés jeleit! Holisztikus szemléletben, kreatívan, orvos, pszichológus, művész vezetésével, nemzetközi tapasztalattal.

ÚJ! Kapcsolati REBOOT Neked & NEKTEK

Párkapcsolati Újraindítás pároknak, Szemléletváltás, Tudásbővítés kis létszámú csoportokban, csodás hazai, európai álomhelyszíneken!

REBOOT  tréning CSAPATOKNAK

CSAPAT- ÉPítő REboot & ÚJRAINDÍTÁS, energetizálás a szinergikus és intelligens működés jegyében 1 vagy 2 napon változatos helyszíneken.

REBOOT – workshop SZERVEZETEKNEK

Ébresztő! Fél vagy 1 napos kreatív rendszerszintű újraindító nagy létszámú workshop, műhelymunka! Vállalati startégiai nap vagy KickOff Day. bőv

 Indítsd és ALKOSD újra a legjobb verziód!

REBOOT & RECREATE your BEST SELF!

integrál szemléletű, változást támogató fejlesztő KÉPZÉS és COACHING folyamat

fókuszban: a REBOOT mint KREATÍV FOLYAMAT – holisztikus megközelítésű tudásbővítés, tanulás és önreflexió új szemléletben, párhuzamosan!

  • Újrakeretezés, jelenlegi működés, gondolati minták átvilágítása és kreatív szemléletű újrakeretezése mentális technikákkal, NLP és 5 Elem gyakorlatokkal
  • Szemléletváltás, új perspektívák, felismerése térben és egyénben, egy inspiráló támogató közegben kreatív gyakorlatokkal, művészetterápiás és mediációs eszközökkel
  • REboot Design – egyéni újraindító akcióterv készítése, innovatív megközelítésben! more

Reboot extra

Kis létszámú csoportoknak, vezetőknek, pároknak! Csodás helyszíneken inspiráló tudásbővítés és személyes fejlődésedet támogató életre szóló kreatív kaland!

Wanderlee Creative Adventure & REboot Retreats

Olaszország- Friulia, Spanyolország -Marbella, Ausztria- Tirol!  programok, időpontok bővebben itt.

reboot wanderlee
Marbella coaching wanderlee
olasz coaching reboot
olasz coaching reboot

A REboot folyamat generátorai

Holisztikus orvos-mediátor, fejlesztési szakértő, krízisszakértő pszichológus, művész, akik kidolgozták és vezetik a támogató REboot folyamatot és programokat. Nemzetközi és sokéves szakmai tapasztalat az integrál szemléletű coaching, fejlesztés, a tradicionális gyógyítás és mediáció területén. Kreatív szemléletváltó módszereinkről és a REboot folyamat tematikai hátteréről bővebben tájékozódhatsz a Creaticity Kutató Intézeti oldalunkon. A Wanderlee Magyarország jól-létet és fiatalos működést támogató LONGEVITY Mindset projekjéről pedig Itt.

Varga Sylvia

Varga Sylvia

Humán fejlesztési tanácsadó, designer, integral coach, more

Csörgő Attila

Csörgő Attila

TCM orvos, mediátor, NLP mester, Longevity tanácsadó, more