+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

Sétálj Velem

 Önfelfedező séta TCM terapeutával

 

 

Fedezd fel a természetes FLOW forrásod, az 5 Elem rendszerében!

Szeretem azt a kifejezést, hogy „sétáljunk egyet”, ugyanis mozdulataink, beszédünk és arckifejezéseink már egy röpke séta alatt is képesek elárulni, kik vagyunk. Az, amit a külvilág felé kommunikálunk és fejezünk ki, nagyszerűen megmutatja, hogy viszonyulunk környezetünkhöz, és milyen tanult érzelmi összhanggal rendelkezünk. Ezek együttesen kiválóan rávilágítanak belső „MINDSET-ünkre”, avagy gondolkodásmódunkra, és sejtetik, hol akadt el bennünk, vagy változott meg a Chi áramlása.

Csörgő Attila, TCM orvos, mediátor, NLP mester

Attila csörgő sétálj

Sétálj velem” a személyes fejlődés, önismeret és egészségszemlélet szempontjából inspiráló sétáló 1,5 órás coaching találkozó.

Figyeljük meg együtt, hogy mozgásunk, beszédünk és arckifejezésünk hogyan árulja el, kik vagyunk egy 30 perces rövid séta alkalmával, majd egy feldolgozó beszélgetés során? 

Ismerje meg, MIRŐL ÁRULKODIK a mozgása, kommunikációs stílusa a szakértő számára: 

 • mit választottunk a felvett, tanult személyiségjegyeinkként?
 • mi árulkodik alapvető szemléletmódunkról?
 • hol akadályozhatja vagy változtathatja meg a Qi áramlását egy blokk?
 • hol, hogyan tükrözik a meridiánok az izom- memóriát és az érzelmi egyensúlyt?
 • hogyan fejezi ki testünk a fájdalmat és a betegséget?

Miként hatnak beágyazott, lehorgonyzott emlékeink tudattalan reakcióinkra?

Nem szándékom felfedni mások rejtett titkait.ldetésemnek érzem azonban felvilágosítást adni arról, hogyan ül ki testünkre az a belső egyensúly, amit mi választottunk. Ezzel segítek másoknak elindulni az önismeret hosszú útján. A közös séták alatt az arcolvasás, testmozgás elemzés és beszédmegfigyelés módszereit alkalmazom, melyek személyes Reboot coaching, elemi újraindítást támogató folyamataink részét is képezik.

HOGYAN MŰKÖDIK MINDEZ?

Minden egyén tulajdonságai a legfontosabb emlékekhez való a maga által megválasztott hozzáállást tükrözik. Az öltözködési stílus, az érzelmek, a szakmai megjelenés és a beszéd ezt az egyensúlyt reflektálja. Tudatosan vagy tudattalanul olyan jellemvonásokat veszünk fel, melyek hasonló mintázatúak.

Úgymond, nem csak ruhába öltözünk. Az Ön öltözködése, érzelmei, szakmai karrierje és beszédstílusa mind erről az egyensúlyról árulkodnak

A meridiánok, mimikák és gesztikulációk olvasata szavak nélkül mesélik el, kik vagyunk és az önismeret fontos forrásaként szolgálhatnak. A Testünk ezekhez igazodnak, tükrözve belső fizikai és mentális állapotunkat és ezekre az eseményekre 50.000 éve ugyanúgy reagálnak: kommunikációval.

MIERT TARTOM EZT FONTOSNAK? 

Ez az első lépés a TUDATOSSÁG ES A VÁLTOZÁS felé, mely egyszerre támogatja az egészséget, a személyes fejlődést és hosszú távon az egészséges hosszú életet, mely számomra a “healthy longevity”.

Az új tudatosság segít,

 • megérteni az egyéni gondolkodásmód elemi mozgatóit
 • használni ezt a tapasztalatot iránytűként a jobb döntéshozatalhoz
 • támogatni az egészséges és szeretetteljes párkapcsolat kialakításában
 • kifejleszteni tudatos, éber megközelítést a személyes kihívások számára
 • erősíteni a kreativitását és innovatívabb megoldásait
 • testi újraindítását, a fizikai Reboot elindítását
 • a szemléletmód-váltását, a Mindset Reboot elindítását

Rövid betekintés a módszerembe: 

Testünk több nyelven kommunikál felénk: Az arcon lévő ráncok a ltbéli tapasztalatok bélyegei. Az izmok olykor a siker örömét, máskor a veszteség szomorúságát követik le. Ezáltal a test pozíciót vált. Egy adott gesztus előbukkanva kifejezésre kerülhet, mely látható mozdulatainkon, arcjátékunkon. De bekövetkezhet az ellenkezője is: visszatartva védőréteget képezhet a behatásokkal szemben. Az emberi hang beszéd közben énekelve mesélhet az érzelmekről. A színek, melyeket viselsz, a rád jellemző ELEMEK színei. Minden a tapasztalataidból származó döntéseidet tükrözi. Mindezek felismerése fontos mérföldkő az önismeret kiteljesedése felé.

MEGINVITÁLHATLAK EGY KÖZÖS SERA?

A séta során nincs jó vagy rossz, erősség vagy gyengeség.

Mindenki úgy alakítja életét, ahogy a valóságot érzékeli. Ennek az érzékelésnek az a szépsége, hogy új döntési lehetőségeket kínálhat fel számunkra!

Ezekhez a választható döntésekhez igyekszem új utat nyitni a rövid együtt eltöltött idő és séta alatt.

Ha kérdésed van, örömmel válaszolok, várom jelentkezésed: email:

csorgo@icloud.com, mobil: 06 30 575 1000

kapcsolódó cikkek, információk a blog oldalainkon:

Longevity, wellbeing, 5 Elem teória, Tradicionális gyógyítás, holisztikus szervezetfejlesztés, kreativitás, innováció, Reboot, újraindítás, programok.

sétálj

Idézet a Bevezetés az ÖT Elem teoriájába c. cikkünkből

Az öt elem témája a “Döntés” szóra helyezi a hangsúlyt. Nem számít, hogy a Természet kényszerített-e ki egy bizonyos mintát vagy a múltbéli tapasztalatok alkottak-e egy adott modellt. A bolygó minden lakójának egyéni döntései vannak, amik hozzájárulnak testi-lelki egyensúlyuk kialakításához. Minden egészségügyi probléma, szakmai teljesítmény, sportbéli érdem vagy természetes jólét az adott helyzetekben hozott döntésektől függ. A legfontosabb szempont az, hogy MI alkalmazkodtunk azokhoz a döntésekhez.

EGYENSÚLY  ÉS TRANSZFORMÁCIÓ

Újraindító, vagy „Reboot” programjaink is ezen alapvetésből indulnak. Egyensúlyunk megteremtése közben változtathatunk is azon. Az öt elem elmélete hasonló az univerzum működésének rögzült digitális kifejezéséhez. Önálló szerkezettel van felruházva, és annak megfelelően áramlik. Ezzel szemben mi, Emberek, vagy általánosságban véve az Élet, a digitális rendszert használó analóg alkotórészek vagyunk. Az Emberek, és talán még néhány más faj egy extra tulajdonsággal is rendelkeznek –ez az irányváltás képessége, melyet tanulásnak nevezünk. A digitális egyensúly dinamikus, és mi képesek vagyunk a mintázatok között váltani. Jobb esetben a siker felé, rosszabb esetben a gyenge teljesítmény vagy betegség felé. A változást nem erőltetett menetként kell elképzelni, hanem inkább egy természetes átmenetként, úgy, ahogy a TaiChi vagy Qigong mozdulatai is szelíden követik egymást; a változás igazodik a különféle mintákhoz, és ezzel gyakorol hatást személyes és molekuláris létünkre.

Indul el az önfelfedező sétára, egy holisztikus szemléletű TCM orvos, NLP mester, mediátor, Csörgő Attila támogatásával.

 

Újratöltés Kreatív REboot coachoknak, vezetőknek

Indítsuk újra kreatívabban, tudatosabb jelenléttel, holisztikus szemléletben MAGunkat, klienseinket, munkatársainkat, csapatunkat. Coachoknak, Segítőknek, gyógyítóknak, Vezetőknek! Elemi erővel a változásért és a kiégés elkerüléséért.

Miért Most? Miért Én? Elemi gondolatok

Az 5 természeti Elemből álló ciklus keleti gyógyászatban is alkalmazott elméletének megismerésével, nemcsak észrevehetjük, hol akadtunk el, hanem ami még előremutatóbb, olyan eszközöket is megtanulunk alkalmazni, amelyek beindítják az egészséges az áramlást. #öngyógyítás #selfhealing #selfcare #traditionalmedicine #energia

Árulkodó testek

a testünk sosem hazudik. mit árul el a mozgásunk, a testünk a tradicionális terapeuta számára?

Mindfulness a gyakorlatban

A stresszhelyzeteket nehezen kerülhetjük el. Magunk dönthetünk arról viszont, használjuk-e az évezredeken át kiváltságos, mára közkinccsé vált nagy hatású önfejlesztő, önsegítő eszközöket.

Tudatosság és bátorság a párkapcsolatban

A természetes kapcsolati SZINERGIA és tudatosság lényege, az ÖT ELEM, az Érzelmi és Társas Intelligencia alapvető működésének megismerése, akadályozó kikerülhetetlen blokkok feltárása.

REboot – párkapcsolati coaching

REboot coaching pároknak – kapcsolat újraindító, rendszerfrissítő támogatás. Ne várd meg a kapcsolati kiégést és diszharmóniát! Az egyensúlyvesztés, kiégés vagy burnout a párkapcsolatokat és házasságokat is fenyegeti. Ismerjétek fel időben a szinergiát a kapcsolatotokban, az 5 elemi alkat által. Fedezzétek fel az együttműködésetekben rejlő potenciált!

Coaching integrál szemléletben

Az integrál coaching megfogalmazás egyrészt utal az általa közvetített rendszerszemléletű megközelítésre, valamint a coach és az ügyfél közötti fennálló személyes kapcsolat jellegére. Magába foglalja a szubjektív értelmezést és az objektív, mérhető eredményeket.

Kreatív Önarckép, “SELF-ie”

Kreatív SElfie Önarckép és életre szóló Ön-felfedezés új perspektívából! Egyedi holisztikus módszertan, új praktikus eszközök, gyakorlatok megismerésével. Varga Sylvia  ÖnarcKÉP másképpen? Hogyan képes a magunkról alkotott kreatív szemléletváltás lendületet adni,...

balansz coaching

BALANSZ COACHING – Integrál szemléletben,  A jövő rajtad múlik, ahogy a hozzá vezető út is. A súlypont pedig az alapállás, ahol egyensúlyodat mindig uralni tudod. Egyensúlyban saját testünkkel, lelkünkkel, környezetünkkel, munkánkkal, magánéletünkkel, kihívásainkkal...