+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

Egymásra hangolva

Egymásra hangolva – Érzelmileg Intelligens működés

Az Érzelmi EQ és Társas intelligencia SQ, szerepe a kommunikációban és értékesítésben

Az érzelmi intelligencia jelentőségéről egyre többet hallunk napjainkban. A társas tudatosság és a társas készségek olyan téma, amelyet sok vezető, értékesítési vezető, projektvezető tart fontosnak és mégis sokszor szem elől téveszt. Nevezhetjük intelligens vagy rezonáns működésnek, a lényeg, hogy sikereinket, napi működésünket az üzleti és a magánélet szinterein egyértelműen befolyásolja, hogy mennyire vagyunk képesek tudatosan intelligensen, empatikusan működni a társas kapcsolatainkban. Képesek vagyunk ráhangolódni a partnerünkre, rezonálni, jelen lenni 100%-ban egy üzleti tárgyaláson, egy prezentáció alkalmával.

Ön szerint csökkentheti a Társas Intelligencia alacsonyabb szintje a hatékonyságot vezetőként, értékesítőként vagy agilis projektvezetőként? A Mi válaszunk egyértelműen igen. Miért? A társas Intelligencia (SQ, Social Intelligence) szerepe meghatározó a kommunikációban és a másokkal való kapcsolattartásban. Az üzleti életben lényegében a kommunikációnk határozza meg azt amit csinálunk. A társas intelligencia abban is szerepet játszik, hogy miként motiváljuk a csapattagokat. A projektmenedzserek többsége úgy gondolja, hogy a motiváció és az elkötelezettség a szerep kulcsereje.

Van 1 jó hírünk az EQ és SQ fejleszthető! Tudatosan fokozhatjuk érzelmi és társas intelligencia képességünket, ezáltal javíthatjuk hatékonyságunkat kapcsolatainkban, kommunikációnkban, tárgyalásainkban ezáltal üzleti eredményeinkben. Miként? Az első lépés az, ha elfogadjuk a személyes  erősségekre építő fejlesztés elvét.

olvasson bele blog cikkjeinkbe és tudjon meg többet az intelligens működésről!

Amennyiben programunk felkeltette érdeklődését, várjuk jelentkezését, érdeklődését, a vsylvia@wanderlee.com címen.

Skills

, ,

Posted on

2022.02.22.

Submit a Comment

Your email address will not be published.