+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

 

 

Az életünk minősége,

a ma meghozott döntéseink eredménye.

Csörgő Attila, TCM orvos, holisztikus terapeuta 

Megérteni, kibogozni, DÖNTENI

Elvégre emberek vagyunk, és az építő visszajelzés mindíg jól jön.

A kibogozás, a megértés, a felfedezés és a megvilágítás mind olyan “motorok”, amelyek elősegítik a döntéshozatali erőfeszítéseinket. Ez a folyamat, már önmagában is szemléletváltást igényel.
“Küldetésünk, elősegíteni a helyesebb döntések meghozatalának folyamatát. Tudatosítani azt, hogy egy esemény eredendően, hogyan játszódik le az elménkben, és egy másik szinten pedig, hogyan hat a gondolkodásmód az egészségünkre és a hosszan fenntartható életre.” – Csörgő Attila, TCM orvos, üzleti mediációs szakértő, NLP mesteroktató, Longevity health coach

Orvosi, tanácsadói múltam során – 25 évig éltem, dolgoztam Innsbruckban, előtte az Egyesült Államokban, ahol felnőttem – sokaknak segítettem testi és lelki egészségük újjáélesztésében. Léteznek orvosi kezelések, medicinák, amelyek “korrigálják” a fizikai egészséget, a vitalitáshoz, a jól-léthez, azonban mentális rugalmasságra, sokszor elemi szemléletváltásra is szükség van.

Holisztikus tanácsadásom fókuszában: egészség-tudatosság, teljesítményfokozás, életmód és szemléletváltás, szorongások és blokkok oldása, Longevity- az egészséges hosszú élet stratégiája. 3 nyelven támogatom klienseimet, élőben és online is, jelenleg budapesti bázisról.

Tanulmányaim és alkalmazott módszerek /röviden/: Mikrobiológia– Rutgers Univ. New Brunswick, NJ, USA.  Medicine – Általános orvosi kar, Medical Univ. Innsbruck, Budapest, TCM – TCM Univ. Vienna -Tradicionális Kínai orvoslás, Mediáció – Transformative Mediation module, MCI,  NLP Mesterfok- WIFI, Au.-  Arcolvasás -Master Face reading, Lotus Institute, Washington, USA.,  5 ELEM teória, Five element Tao, TCM Univ. Vienna.,  Innovátor Szemlélet – IM Mindset Certification, USA

Életem elmúlt negyven éve lényegében, a nyugati orvostudomány, a kínai orvoslás, a komolyzene és az állati viselkedés tanulmányozásával telt. Számos posztgraduális továbbképzésen vettem részt, olyan témákban mint a mediáció, az NLP, a pulzusdiagnosztika vagy az arcdiagnosztikai mesterkurzusok. Változatos, mélyreható gyakorlati tapasztalatokat szereztem különböző területeken az elmúlt évtizedekben, hollisztikus orvosként, majd sportolók egyéni teljesítményfejlesztésében, de kutyakiképzőként, alpesi hegyimentőként és a zongoristaként a fellépéseim során egyaránt.

 Milyen témákkal fordulhatnak hozzám egyéni konzultáció alkalmával?

Az egyéni blokkok, dilemmák, stresszkezelés, szorongás, személyes fejlődés, teljesítményfokozás vagy viselkedési eltérésekkel, párkapcsolati működéssel kapcsolatban. Támogató találkozókat vezetek, a mediáció eszközeivel, kapcsolati és közösségi ügyekben. 
A konzultációk óránként vagy csomagban is választhatóak, 3 nyelven dolgozom: magyar, angol, német. Az ülések a személyes igényekhez igazodva alakíthatók.  Az óradíjas konzultációk díja : 25.000 Ft/óra

  • Önfelfedező: Sétálj velem, – elemi működés beazonosítása, mozgás, arcdiagnosztika, 1 alkalom, ideális első konzultációként.
  • Holisztikus egészségügyi konzultáció: Leletek, korábbi diagnózisok, étrendkiegészítők áttekintése, továbblépésre javaslatok, összefüggések holisztikus áttekintése.
  • Újraindítás: Reboot coaching,  min 3 alkalom – Szemléletváltó újrahangolás, elemi működés beazonosítása, az egészségügyi eltérések, orvosi diagnózisok áttekintése, az aktuális dilemmák és kihívások, visszatérő minták, elemi  motivációk, akadályozó blokkok feltérképezése, lebontása, újrakeretezés és akcióterv.
  • Teljesítményfokozás: Peek Performance & 5 Elem coaching, sportolók, menedzserek számára, “Amikor minden működik, de több van bennem”
  • Párkapcsolati jól-lét, ConnectionReboot coaching – kapcsolati elemi működés, motivációk, szükségletek beazonosítása, a szemléletváltás beindítása, újraindítás lehetőségei, energetizáló technikák.
  • Innovátor Szemlélet Innovator Mindset Coaching- Az egyéni innovatív hatékonyság fejlesztése, vállalkozók, vezetők, alkotók, kihívásokat keresők számára.
  • KompaszOrientációs konzultációk szülőknek, fiatal felnőtteknek kommunikációs elakadások, ismétlődő stresszhelyzetek, jövőorientáció.
  • BLOG: Cikkeinkben és oldalunkon bővebb leírást találnak a fenti témákban.

Milyen témákban tartok csoportos foglalkozásokat, workshopot, elvonulást, vállalati programot?

– Longevity Mindset & Wellbeing – Hosszantartó élet & Jól-lét
– Innovátor Mindset coaching- Innovátor Szemlélet fejlesztése
– Mediáció és NLP eszközök segítő szakembereknek, coachoknak, vezetőknek

 

 

Az élet maga a dinamika, naponta formálódik,

létezésünket meghatározza, hogyan tudunk  áramolni a folyamatos változással.

Fedezd fel a Flow-t a hétköznapokban

Jelenünk tele van dinamikus változásokkal, a COVID, poszt-COVID, gazdasági nehézségek és háborúk, globális energetikai átalakulás és a negyedik ipari forradalom. Személyes életünknek és üzleti vállalkozásainknak egyaránt szüksége van bátorságra, kreativitásra, alkalmazkodóképességre és agilitásra.

 „Az optimális teljesítményünk,  innovatív hatékonyságunk csak akkor valósul meg, amikor a vitalitás alacsony ellenállású és magas kognitív rugalmasságú rendszerben fut.” Hiszem, hogy vitalitásunk megőrzéséhez, a jól-létünkhöz alapvetően szükségünk van a mentális rugalmasságunkra.

A beavatkozásaim terepei és tapasztalataim igen sokrétűek. Hegyimentőként, a helikopteren a mentőkutyámmal függve az Alpok felett, vagy éppen a Chopin-be való belefeledkezés a zongorán, csak megfűszerezte érzékenységemet a kalandok és az elmélkedés irányába. Azonban, csak a klasszikus orvosi képzés befejezése és a TCM akadémiai tanulmányok (Traditional Chinese Medicine) elsajátítása után kezdtem teljesen megérteni a test, az érzelem és a környezet közötti összefüggéseket. Azóta elkötelezetten képviselem a három entitás egységét, szakmai képzéseim, tanácsadásaim vagy gyakorlataim fókuszaként.

A családom, a gyermekeim, a társam és a barátságok a legértékesebb kincsek az életemben. Mindezekkel együtt tudom úgy érezni, hogy az életem teljes és célja van. Összességében és előre tekintve az út mozgalmas, tele kalandokkal, kihívásokkal, boldogsággal és önértékeléssel.

Jelenleg A Wanderlee és a Creaticity Int. tanácsadó partnereként támogatom egyéni klienseinket, vállalati ügyfeleinket és csapatokat, a teljesítményük, Jól-létük maximalizálásában, egészségük megtartásában. Kérdéseikre örömmel válaszolok emailben: csorgo@icloud.com – “Elvégre emberek vagyunk, és jól jön az építő visszajelzés”

Egyéni és Pároknak szóló konzultáció, coaching

Tréning, Workshop, rekreációs elvonulások, team coaching

Mediáció, közösségi beszélgetések, előadások tartása

 

 

WALK WITH ME

Sétálj velem

és utazz Velünk!

attila sétálj

Sétálj Velem 

Önfelfedezés és holisztikus terápia-  1-1,5 órás sétáló konzultációk a 2/a kerületben, csodás ősfás parkban vagy Hűvösvölgyben az erdőben. A test, a mozgás, az arc nem hazudik… olvass bele cikkünkbe, ahol bővebben tájékozódhatsz a módszeremről. Konzultációk, az I és II. kerületben és Remeteszőlősön, 3 nyelven. bejelentkezés: 06 30 575 1000 vagy csorgo@icloud.com emailcímen.

 

Kirándulás, elvonulások -Reboot extra

Kis létszámú csoportok, különleges helyszínek, inspiráló tudásbővítés és személyes fejlődésedet támogató életre szóló kreatív kaland! Akár 1 napos ausztriai vagy balatonfelvidéki kirándulás vagy észak-olasz hosszú hétvége, szuper csapatok, nyitott szemléletű emberek társaságában.

Fejlődés és rekreáció egy forrásból! –

Wanderlee Creative Adventure & REboot

Magyarországon- Zselic, Bakony, Tapolcai medence.    Olaszország- Friulia, Spanyolország -Marbella, Ausztria- Tirol!  programok, időpontok bővebben itt.

reboot wanderlee
Marbella coaching wanderlee
olasz coaching reboot
olasz coaching reboot
olasz coaching reboot

Csörgő Attila írásai

A Kultúra és Szemlélet Blog összes cikkében böngészve még számos írásunkat olvashatod.
Sétálj Velem
Sétálj Velem

Sétálj Velem  Önfelfedező séta TCM terapeutával    Fedezd fel a természetes FLOW forrásod, az 5 Elem rendszerében! Szeretem azt a kifejezést, hogy „sétáljunk egyet", ugyanis mozdulataink, beszédünk és arckifejezéseink már egy röpke séta alatt is képesek elárulni,...

read more
Bevezetés az 5 ELEM elméletébe
Bevezetés az 5 ELEM elméletébe

bevezetés az 5 elem teóriába  5 perc olvasás, tudásbővítés    Öt ELEM, melyek egyensúlyba hozzák azon elemek erősségeit vagy gyengeségeit, melyekre hatással vannak. Minden ilyen természetű energiaáramlást összefoglaló néven ÉLETNEK hívunk.  Az Emberek a vonzás és...

read more