+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

Kreatív SElfie

Önarckép és életre szóló Ön-felfedezés új perspektívából! Egyedi holisztikus módszertan, új praktikus eszközök, gyakorlatok megismerésével. Varga Sylvia

 

ÖnarcKÉP másképpen?

Hogyan képes a magunkról alkotott kreatív szemléletváltás lendületet adni, begyújtani a szikrát a teljesítményünk emeléséhez és az élményhez!

Most néhányan úgy gondolják egy vizuális művészetterápiás folyamatot szeretnék bemutatni, melyben igyekszünk újszerűen megörökíteni magunkat. A folyamatot támogató változatos eszköztárban azonban számos módszert és gyakorlatot hozok el, hogy minél kreatívabban készülhessen a portréd. Ez egy “Mindset” fejlesztő önismereti műhely, bízom benne, hogy valódi életre szóló kaland. Hiszem, hogy a szemléletünk vagy attitüdünk kulcsfontosságú építőköve az életünknek, a problémamegoldásainak, a fejlődésünknek, mivel központi szerepe van a viselkedésünk motiválásában és megváltoztatásában.

  • A programon megértheted hogyan és miért lehet a kreatív szemléletváltás képessége, a kulcsa sikerednek, az önazonos működésednek.
  • Beazonosítod magad egy univerzális rendszerben, több irányból, technikával, ezáltal megismered az alkatodnak megfelelő, teremtő, alkotó TEREDET. Megismered és ELFOGADOD magadat! Azt, amikor elemedben vagy és képes vagy egyszerűen, könnyebben és innovatív módon cselekedni, alkotni, áramolni. A FLOW élménye pedig mámorító.
  • Olyan egyedi iránytűt hozunk számodra létre, az új felismerések által, amelyek mindig Veled lesznek további utadon.
  • Ahogyan képes leszel Önmagadra új nézőpontból tekinteni, egyben párhuzamosan képes leszel sokkal kreatívabban lehetőségeket felfedezni a kihívásokban. A változás pedig beindul, mert beindítod. Leírhatjuk úgy is mint a produktivitásod meghekkelését!
  • Valódi változás jön létre, a teljes rendszeredben, egyrészt a perspektíva kitágítása által, másrészt az Ön-elfogadás által. Mivel a szikra, ami a változást belobbantja, maga az ELFOGADÁS, mely tézis egy olyan fura paradoxon, mely Carl Rogers munkáiból is egyértelműen kiderül. Amíg csak magát a változást kívánjuk teljes erőből, a kudarchegyek közepette elakadunk, mert nem fogadjuk el a létező Elemi rendszerünket, logikusan, a szikra, az elfogadással bizony hiányzik.

Mi történik valójában? 

A kreatív intelligenciádhoz vagy nevezhetjük alkotó TEREDhez építesz egy megbízható iránytűt. Ahhoz, hogy tartós, megbízható iránytűd megmaradjon, Neked MAGadban kell a szinergiát amit most felismertél, elfogadnod és megtartanod. Mit jelent ez? A szinergikus működésedben, összhangban vannak az egyéni alkatod, motivációid és cselekedeteid, és beindul a FLOW.

Longevity Mindset, vállalati és egyéni well being és REboot Újraindító, rekreációs és coaching programokról további cikkeket olvashat a Wanderlee Culture &Mindset Blog oldalán és a weboldalon. Kutatási és kreatív szemléletváltást támogató témákról pedig a Creaticity Kutató Intézet partneri oldalán. Kérdés esetén, várjuk érdeklődésüket emailben: vsylvia@wanderlee.com és csorgo@icloud.com címen.