+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

HR Outsource

Béreljen HR vezető helyett egy egész HR csapatot!

Sokirányú tapasztalat, számos iparágban, interim vezetői, tanácsadói, vezetői, operatív tapasztalatok.

Egyre kiterjedtebb kutatások bizonyítják, hogy kis és középvállalatok esetében nem érdemes HR vezetőt alkalmazni. A kiválasztást, onboarding folyamatot, motivációt, tehetségmenedzsmentet, teljesítményértékelést, alkalmazotti élmény és well being folyamatokat, startégiai HR és szervezet fejlesztést, képzéseket egyaránt átlátó és tudással bíró, kiemelkedő tudású és tapasztalatú vezető igazán kevés van és leginkább nehezen megfizethető a KKV számára! 

  Béreljen HR vagy kommunikációs osztályt!

Meglepő és elgondolkodtató, költséghatékony megoldások a Wanderlee-től

A hozzáállás, attitüd + szakértelem + csapatmunka + széleskörű tapasztalat kulcsfontosságú építőkövei a Hr osztálynak is. Ha belegondolunk akkor egy olyan szakértő, vagy egy szakértői csapat, aki az alap feladatokon kívül esetleg külső terepen is bevethető, saját autóval intézkedik a részlegek között, esetleg több nyelven tárgyal, vállalati rendezvényszervezőként, belső trénerként is funkcionálhat, betegállományt, kompenzációs csomagot nem kell fizetni, sőt még stratégiai Hr ügyekben is van tapasztalata… ez már túl jól hangzik, ugye? Pedig létezik a kiszervezett HR feladatokra és a vezésre ma ilyen lehetőség, és ezt ajánljuk partnereinknek, különböző rendelkezésre állási csomagokban, a HR feladatok különböző mélységében!

Vezetői, interim menedzseri és generalista feladatok ellátására egyaránt van elképzelésünk.

Egyedi fejlesztéseink vannak innovatív szervezetek és vállalati kultúra építésére. A Wanderlee csapatában és interim manager partnerei között, volt felsővezetők, tapasztalt HR partnerek is megtalálhatóak. Szakmai tapasztalatuk és tudásuk sokoldalú és egyedi. A rendelkezésre állás pedig, nálunk nem 8 órát jelent, kiemelt partnereink számára akkor vagyunk jelen és elérhetőek amikor kihívás van. Vezetőként, tanácsadóként és trénerként is rugalmas hozzáállásunk megkülönböztetett.

Ha megfontolandónak tartja, és elgondolkodtatta felvetésünk, hívjon bizalommal. Szívesen megvitatjuk, meghallgatjuk elképzeléseit és bemutatkozunk egy személyes találkozó során. További információ: vsylvia@wanderlee.com

  • Longevity Mindset, vállalati, dolgozói jól-lét és egyéni well being,
  • REboot Újraindító, rekreációs, szemléletváltó coaching programokról további cikkeket olvashat a Wanderlee Culture & Mindset Blog oldalán és a weboldalon.
  • Kutatási és kreatív szemléletváltást támogató témákról pedig a Creaticity Kutató Intézet partnerünk  blog oldalán.
  • Kérdés esetén, várjuk érdeklődésüket emailben: vsylvia@wanderlee.com és csorgo@icloud.com címen.