Andalúzia, PÁRkapcsolati REboot 2022.

különleges párkapcsolat energetizáló tréning, műhely és rekreáció egyben, paradicsomi helyszínen, holisztikus szemléletben, 2 trénerrel! Kis létszámú csoportban, exkluzív helyszínen, pároknak, március 12-15.

ELEMetekben vagytok?

“Idővel mindkét fél beolvad ELEMI pozíciójába, és a kettőből egy új, nagyobb holisztikus körforgássá válik az állandósult energia. Új elemciklus született, amely évtizedekre összekapcsolja a résztvevőket.”

A FLOW és az Öt ELEM nyomában

Az általunk létrehozott egyensúlynak kevésbé van köze a szándékhoz, sokkal inkább az univerzális energiaciklus dinamikájához. Öt elem meséli el működésünk történetét.

Életre szóló, szemléletváltó, inspiráló

Egy hosszú hétvége, mediterrán álomhelyszínen, amely életre szóló tudást és élményeket tartogat! Erőteljes, inspiráló, szemléletváltó napok, NEKTEK, RÓLATOK.

A természetes szinergiák megismerésével, indítsátok újra és ALKOSsátok meg a legjobb verziótokat!

Ezt a programajánlót megtölthetnénk egészséges, boldog, mosolygós párokkal, akik jóga pózban gyönyörködnek az óceán partján a naplementében… de nem fogjuk. Leírhatjuk a három napot az 1-5. modulokban, általános bölcseletek idézeteivel és dicsekedhetünk azokkal a dolgokkal, amelyeket majd megtanulsz magadról… de ezt sem tesszük meg!

Legszívesebben semmit nem írnék, csak azt, hogy érdemes ÁTÉLNED. De ez sem fair. Egy ajánlóban szinte minden manipulatív lehet. Azt pedig nem szeretjük. A párkapcsolatokban sem.

Három napra kibérelünk, gyönyörű mediterrán környezetben, a hegyekben, egy meseszép, andalúz stílusú villát, ahol zárt falak mögött, valóban kis-létszámú, exkluzív csoportban, szabad légkörben dolgozhatunk fel mindent, ami számunkra fontos. 6 pár, 12 fő jelentkezésétől itt, a hegyekben fekvő villában , 8-10 fő részvétele esetén  egy mesés tengerparti hotelben, all inclusive ellátással zajlik a program Marbellán.

ELEMEDben vagy? A munkádban, a társas kapcsolataidban, a párkapcsolatodban?

Az elmúlt időszak társas kapcsolatainkat, párkapcsolatainkat is próbára tette, ezért aktualitását és létjogosultságát érezzük az újraindító REboot programunknak.

MIÉRT érdemes részt venni? Azért, mert

 • szeretjük partnerünket, és élvezzük a kihívást, hogy más szemszögből lássuk a dolgokat.
 • megvan bennünk a kreativitás, hogy megfontoljuk a különböző ötleteket, és megtaláljuk a kapcsolatukat.
 • az esetleges vitáitokat képesek lesztek párbeszéddé alakítani, mivel megismertétek egymás egyéni ELEMI mozgatóit, szükségleteiteket.
 • próbára tehetjük, hogyan értjük magunkat, partnerünket, a kapcsolatunkat és az általunk, kettőnkből megalkotott “koktélt”.

Professzionális sportolókkal, vezetői csapatok legkiválóbb szereplőivel vagy házassági káoszban élő párokkal szerzett 25 éves tapasztalatom alapján avantgardista megközelítést alkalmazok. Három különböző helyzet, amelyek összefüggenek. A legjobb sportoló, a menedzser, a nyerő páros, egyenként mind TUD valamit. Nyerni azt jelenti, hogy fejlődni kell. Fejlődni azt jelenti, hogy új nézőpontot ismerünk, tanulunk meg vagy eltávolítjuk azt, ami akadályoz bennünket abban, hogy jobbak legyünk. Csörgő Attila, programvezető , TCM orvos, mediátor.

Mit ajánlunk? MIRŐL szól a Párkapcsolati REboot programunk?

 • a kapcsolati egyensúlyt helyreállításáról, mert újjáéleszti a kapcsolatod természetes, ösztönös működését
 • Felfrissítheted azon képességed, ahogyan igényeid, vágyaid és félelmeid kommunikálod
 • Felfedezed az empátiát vagy a szenvedélyt visszatartó együttes akadályokat
 • bizalmon és kölcsönösségen alapuló erőt építesz ki
 • az esetleges vitáitokat képesek lesztek párbeszéddé alakítani, mert megismertétek egymás egyéni ELEMI mozgatóit, szükségleteiteket
 • képesek lesztek rövidebb idő alatt, megoldani és átlátni a kihívásaitokat.

Hogyan? Milyen eszközökkel?

 • Empátiát gyakorolunk
 • Nagymértékben támaszkodunk az ÖT Elem elméletére és az arcolvasásra, mint az érzelmi áramlatok modellezésének eszközére.
 • Gyakoroljuk, hogy egy hiedelem hogyan alakít ki magatartást moduláló attitűdöt
 • Megmutatom, hogyan lehetséges mindez fordítottja. Hogyan ismerhetünk fel viselkedésünkből egy olyan attitűdöt, amelyek egyaránt egy hozzáállást tükröz.
 • Tovább kibontva, bemutatom, hogy mindez hogyan modulálja meridiánrendszerünket, ami hatással lehet partnerkapcsolatunkra, egészségünkre, érzelmeinkre, kommunikációnkra, életmódunkra és teljes életünkre.
 • Újraindítjuk agyi áramköreinket, vizualizációval, meditációval

MIT visztek magatokkal a tréning után?

A természetes kapcsolati SZINERGIA, az ÖT ELEM, az Érzelmi és Társas Intelligencia alapvető működésének megismerésével, a három napos tréning után képes leszel,

 • jobban érteni Önmagad
 • jobban érteni Partnered
 • megérteni és ellenőrizni az ÖT Elem meridián-ingadozásait, és azt, hogy ezek hogyan befolyásolják az érzelmeket
 • Végső soron tudást szerezni arról, hogy hol vannak a blokkjaid, amelyek kikerülhetetlenek.

Kikhez szólunk? Ezt a három napos érzelmi újraindítást ajánlom, pároknak,

 • akik értékelik a tudatosságot egy kapcsolatban
 • akik a kommunikációt és az intimitást kívánják javítani egymás között
 • akik élvezik a kikapcsolódást partnerükkel. – Ez a könnyű tanulásról szól. A mélység a szándékból fakad.
 • profiknak, akik megértik a személyes fejlődésbe való befektetés hosszú távú előnyeit.

Várunk Titeket, ha úgy érzed megszólított a programunk!

Csörgő Attila, TCM Practitioner, terapeuta, Medical consultant, medical journalist, egészségügyi tanácsadó -Health medical services. Mediátor, holisztikus szemléletű coach, NLP mester, a Wanderlee párkapcsolati REboot programjának vezető szakértője, anyanyelvi szinten tart angol és német programokat.

Wanderlee Magyarország Szervezetfejlesztő és Rekreációs KFT. 2013 óta bejegyzett Felnőttoktatási intézmény. további információk: vsylvia@wanderlee.com címen, és a lenti cikkben. Utaztató partnerünk a QualitAir utazási iroda, programunkat megtalálja 2022 es ajánlataik között.

https://wanderlee.hu/reboot-coaching/

 

REboot a párkapcsolatban, blogbejegzésünkből idézzük:

Egy intelligens házasságban vagy bármilyen elkötelezett párkapcsolatban, már mindkét fél ösztönösen felismerte az erősségeiket és szükségleteiket, amelyeket egy partnerségbe, az együttműködésükbe behoztak. Azt is felismerték, hogy partnerük két dolgot ad: kompenzál és javít. A kölcsönös egyensúly volt a lényege annak a mély érzésnek, amit mindig is vártak, az egyedülálló kapcsolódást és az IGAZI megélését. Idővel mindkét fél beolvad ELEMI pozíciójába, és a kettőből egy új, nagyobb holisztikus körforgássá válik az állandósult energia. Új elemciklus született, amely évtizedekre összekapcsolja a résztvevőket.

Tehát holisztikusan szemlélve mi történik?  Nyilvánvaló, hogy az összeolvadásuk és elköteleződésük szándékos volt. Az általuk létrehozott egyensúlynak azonban kevésbé van köze a szándékhoz, sokkal inkább az univerzális energiaciklus dinamikájához. Öt elem meséli el működésünk történetét. Kétezer évvel ezelőtt nem voltak laboratóriumok, nem voltak matematikai feltevések vagy tudományos bizonyítékok. Az emberek azonban képesek voltak a tiszta gondolkodás által, megérteniük az őket körülvevő világot és rendszert. Felépítettek egy elméletet olyan elemekkel, melyek jelen voltak. Az Öt Elem felhasználásával, leképezték az univerzális egyensúlyt, ezek a Víz, fa, tűz, föld és fém. Ez az öt elem nem egyszerűen az egyes nevekhez kapcsolódó anyagokat jelzi, inkább metaforák a dolgok kölcsönhatásának és egymáshoz való viszonyának leírására. Az öt elem mindegyike a változás dinamikus folyamatának és fázisainak egy-egy aspektusát képviseli.

Az egyensúly pedig strukturált, és ezért kiszámítható. Ugyanaz a dinamikus folyamat, amelyet a kvantumfizika, a biokémia, a matematika és az idegtudomány is leír. Bonyolult és egyben olyan egyszerű, ahogyan egy kétéves gyermek megtalálja a balanszot, és megáll a lábán. Folyt. :https://wanderlee.hu/reboot-coaching/

2022 tavaszától már párokat is várunk, kis létszámú csoportokban, a külföldi REboot extra elnevezésű, feltöltő, tudásbővítő utazásokra, csodás helyszínekre. A programokat 3 nyelven vezetjük, természetesen Magyarországon is várjuk szeretettel az angol és német nyelvű érdeklődőket workshopjainkra, tréningjeinkre és coaching beszélgetésekre. Coachoknak, vezetőknek, segítő foglalkozásúaknak kidolgoztuk a REboot, a változások vezetőinek szóló tematikáját. Magyarország gyönyörű tájain is szívesen tartjuk programjainkat a Bakonyban vagy a Zselicben.

Ne várd meg a kapcsolati kiégést és diszharmóniát! A kreatív burnout a párkapcsolatokat és házasságokat is fenyegeti. Ismerjétek fel a szinergiát a kapcsolatotokban, az 5 elemi alkat megismerése által. Fedezzétek fel az együttműködésetekben rejlő potenciált! Emeljétek új szintre a harmónikus egymást támogató működésetek, boldogabb hétköznapok és az egyéni csúcsteljesítményetek elérésére! REboot coaching folyamatok Budapesten is pároknak! Kis létszámú, gyakorlatias workshopokat tartunk pároknak, közösségeknek egész Magyarország területén – kapcsolat újraindító, rendszerfrissítő támogatással. Szemléletváltó előadások, találkozók, energetizálás, önfelfedezés és self care egyszerre, holisztikus orvos, pszichológus, művész páros egyedi programjával. Hiszünk az intelligens együttműködés erejében és abban, hogy együtt, egy támogató közeg által okosabbak lehetünk!

Tudj meg többet a praktikus, rendszerszemléletű támogató folyamatainkról és rólunk, olvass cikkeinkbe! wanderlee.hu/blog

kérdéssel bejelentkezéssel, keressetek minket bátran, a vsylvia@wanderlee.com oldalon

Reboot extra

Kis létszámú csoportok, különleges helyszínek, inspiráló tudásbővítés és személyes fejlődésedet támogató életre szóló kreatív kaland!

Wanderlee Creative Adventure & REboot Retreats

Olaszország- Friulia, Spanyolország -Marbella, Ausztria- Tirol!  programok, időpontok bővebben itt.

reboot wanderlee
Marbella coaching wanderlee
olasz coaching reboot
olasz coaching reboot