Kreatív rekreáció, kurzus, coaching, utazás

2022. Nyílt programok egyéni jelentkezőknek. fókusz: az egészség szemléletünk fejlesztése holisztikus megközelítésben, tudásbővítés a fenntartható JÓL-Létünk, a wellbeing érdekében, támogató és eszközbővítő képzések coach, vezető és segítő szakmájúak részére.

mindful jelenlét

Fókusz, rugalmasság, JELENLÉT 

  • tréning max. 20 főnek

A Mindfulness-ről sokat hallunk, de sokan csak a meditációval azonosítják.  Fókuszunkban: A Tudatos Jelenlét gyakorlati, praktikus eszközei + a mentális rugalmas alkalmazkodó képesség fejlesztése a gyakorlatban. Az önsegítő, selfcare eszközeink megismerése, fókuszt erősítő szokások elsajátítása, sokkal többet jelent hosszú távon mint pusztán stresszcsökkentés.

időszakban.

wellbeing jólét

Kreatív SELFie – elemi energiákkal 

  • tréning max. 20 főnek

1 napos ÉN-felfedező workshop és szemléletváltó tudásbővítés egyben!  Miként hozzuk összhangba egyéni ELEMi alkatunkat, motivációinkat? Mi az ami erősít, mozgat, harmonizál és nélkülözhetelen a kapcsolatainkban, az egészséges működésünkben. Praktikus, életre szóló tükör és kreatív inspiráció a fejlődéshez, az Öt természeti Elem rendszerének megismerésével.

csúcsteljesítmény

Agytréning és Longevity szemlélet a hosszú egészséges működésért

  • tréning max 20 fős csoportban

Hogyan hozhatjuk ki a maximumot és hogyan tarthatjuk fenn hosszú távon az egészséges, fiatalos működést? A tudomány legfrissebb kutatási eredményei, a neuroplaszticitás, a Longevity  és a holisztikus szemléletű medicina mentén, praktikus gyakorlatok és elgondolkodtató tudásbővítés.

Töltődj, utazz, fejlődj KREATÍVAN

Újratöltő REboot Elvonulások, Energetizálás coachoknak, vezetőknek,  Kapcsolati REboot pároknak, Mindfulness Bortúra Balatonfelvidéken, Álom-Intelligencia Tréning,  Walking Coaching, inspiráló fejlődés és élmények minden korosztálynak

Budapesten, Magyarországon és európai gyönygyszemeknél

fókuszunk, célunk

ÉBRESZTENI, felhívni a figyelmet a rögzült döntéshozatali mintáinkra, melyeket a sablonok mögötti mentális blokkok okoznak. Emelni az intuíciónk tudatosságát, mely kiránt a döntésképtelenség, a halogatás, a frusztráció vagy a stagnálás érzéséből!

2022 NYÁR, Egyéni nyílt programok

Találkozók a Parkban, REboot Elvonulás Friuliában, Párkapcsolati REboot a Bakonyban, Bortúra Balatonfelvidéken, Álom-Intelligencia Tréning, Egyéni Walking Coaching, Segítőknek karitatív önsegítő fejlesztés

Budapesten, Magyarországon és Európában

aktuális nyílt programjaink, 2022

Rendezvényeink, elvonulásaink, rekreációs programjaink, tréningjeink fókuszában a kreatív SZEMLÉLETfejlesztés, TUDÁSbővítés, a Jól-LÉT és a TARTÓS VÁLTOZÁSt hozó felismerések állnak. Könnyen érthető mégis EGYEDI ESZKÖZtárral dolgozunk. Szemléletváltást és fejlődést támogató holisztikus módszereink: az ÖT Elem koncepciója, az NLP, a Mindfulness, az integrál szemléletű coaching, kreatív művészet és mozgásterápia.

park wanderlee program jóllét

Töltődj a VITALITÁSODÉRT!

Csikung, energetizáló ingyenes találkozók, előadások a jól-LÉTünkért. Csikung, az energia tudatos irányításának, az egészség megtartásának művészete. Csi, az energia, az Öt elem teóriájának, a tradicionális gyógyászatnak is kiinduló pontja. Rövid előadások a tradicionális orvoslás, a harmónikus működésünk témájában. Közösség építő esték, gyakorlás csodás budai parkokban.

bor gasztro wanderlee

Borok, tájak &  JELENLÉT 

Bor-barangolás és Mindfulness a gyakorlatban. Félnapos etyeki vagy 1 napos Balaton-felvidéki dűlő és bortúrák egy picit másképp, holisztikus szemléletben. Az érzékelés és a tudatosság emelése, a természet és a gasztronómia által valódi élmény! Csodás dűlők, kézműves, remek borászok mellett tanulunk, kóstolunk, tapasztalunk és választunk. Milyen az amikor valóban lelassulunk és ítélkezés mentesen az érzékeinkre figyelünk?

reboot friulia wanderlee

Kreatív töltés olasz módra

REboot -utazz, töltődj és fejlődj kreatívan! Energiákat beindító tudásbővítés csodás tájakon, kalandozások a közeli Friuliában autentikus gasztronómiával és könnyed hangulattal fűszerezve. Feltöltődés, felismerések magunkról, kapcsolataink-ról, holisztikus egészségszemléletről egy TCM orvos, mediátor és művész, tréner vezetésével.

intelligent team

Párkapcsolati REboot

ELEMI erejű 2 napos kapcsolati energiafröccs pároknak! Természetes szinergiák és igények felfedezése az együttműködésben. Szemléletváltó felismerések, egyedülálló tematikával, az 5 Elem szinergiája alapján. Elgondolkodtató, praktikus, életre szóló útravaló magunkról és egymásról! Mindezt holisztikusan, kreatívan egy orvos, mediátor és coach, művész párossal.

intelligent team

SELFie újratöltve

1 napos ÉN-felfedező workshop és szemléletváltó tudásbővítés egyben!  Miként hozzuk összhangba egyéni ELEMi alkatunkat, motivációinkat? Mi az ami erősít, mozgat, harmonizál és nélkülözhetelen a kapcsolatainkban, az egészséges működésünkben. Praktikus, életre szóló tükör és kreatív inspiráció a fejlődéshez, az Öt természeti Elem rendszerének megismerésével.

reboot coach képzés

REboot coachoknak

Profi segítőknek, coachoknak, vezetőknek,  Ön-felfedező, Újraindító workshop és szemléletváltó tudásbővítés egyben! Te is olyan vagy, aki rendszerben gondolkodik és a sablonok mögé akar látni új eszközökkel? Szeretnéd kapcsolataidat, döntési blokkjaidat új perspektívából látni, ezután még sikeresebb folyamatokat vezetni? Változások vezetése Elemi erővel?

Fejlődj INNOVATÍVAN 22'

Szemléletfejlesztő képzések, fókuszban a kreatív Intelligencia és jól-LÉT, wellbeing, Health Mindset, Egymásra hangolva EQ és SQ, Innovátor szemlélet,

Budapesten, Magyarországon, Ausztriában, Kanadában

fókuszunk, célunk

ÉBRESZTENI, Kreatív szemléletváltást támogatni, tudatosságot emelni.

 

innovátor szemlélet

Innovátor szemlélet – Kreatív Intelligencia

Csúcsteljesítmény, innovációs hatékonyság? Fedezd fel az innovativitásod kulcsát, erősítsd a kreatív intelligenciád CQ! Emeld magasabb szintre egyéni teljesítményedet, támogasd szemléletedet és szervezetedet a Kreatív Intelligencia és innovációs potenciál emelésével!

holisztikus wellbeing

Fenntartható Jól-LÉT – Holisztikus wellbeing

A Wanderlee Jól-lét és holisztikus egészség szemlélet fejlesztő programja 5 lépésben. Az egészséges, hosszú életünk, LONGEVITY szemléletünk , fenntartható életmódbeli változtatásokkal indul. Az egészség tudatosság emelése, pszichológiai, érzelmi, fizikai és teljesítménybeli előnyökkel jár az egyén és a közösség szintjén. A pandémia megerősítette, hogy a munkaadók, nem hagyhatják figyelmen kívül dolgozóik jólétét és egyben a vállalat üzleti eredményességét, az elköteleződését befolyásoló tényezőket.

EQ egymásra hangolva

Egymásra hangolva – az EQ és SQ erejével

Az Érzelmi és Társas intelligencia szerepe az üzleti és társas kapcsolatainkban, a kommunikációban, az értékesítésben. Sikereinket döntően befolyásolja, mennyire vagyunk képesek tudatosan intelligensen, empatikusan működni a társas kapcsolatainkban. Képesek vagyunk ráhangolódni a partnerünkre, rezonálni, jelen lenni 100%-ban egy üzleti tárgyaláson vagy egy prezentáció alkalmával?

gondoskodók segítők

Gondoljunk a GONDOSKODÓKRA

A Wanderlee önkéntes mentális támogató programja, önkéntesek és segítők számára, mert fontos az ő EGÉSZségük! Ők a frontvonal emberek továbblépéséhez!

elemedben

Tudatos jelenlét a gyakorlatban

Tudatos

csúcsteljesítmény

Csúcsteljesítmény- tréningezzük agyunkat

A maximális teljesítmény

 egyéni REboot Coaching 

REboot – mindset coaching

Walk with Me! – mozgásodban a megoldásod

A fejlődés vagy növekedés a perspektíva tágításának képességétől függ, és azzal kezdődik. A csúcsteljesítmény fókuszáltságot, kreatívitást és tudatos jelenlétet igényel, Szinergiát a működésedben. Összhangot a tudatos és az intuitív éned, a motivációid és cselekedeteid között. Te képes vagy rugalmasan reagálni komplex kihívások közepette? Ha nem vagy az ELEMedben, akkor biztosan nehezen, vagy 2x annyi energiadeficittel. 

Reboot extra

Kis létszámú csoportok, különleges helyszínek, inspiráló tudásbővítés és személyes fejlődésedet támogató életre szóló kreatív kaland!

Wanderlee Creative Adventure & REboot Retreats

Olaszország- Friulia, Spanyolország -Marbella, Ausztria- Tirol!  programok, időpontok bővebben itt.

reboot wanderlee
Marbella coaching wanderlee
olasz coaching reboot
olasz coaching reboot