+36 30 8461368 vsylvia@wanderlee.com

 

nyílt képzés, rekreáció, coaching, utazás

Töltődj és fejlődj velünk 2023-ban is! Nyílt programok, ReKREÁCIÓ, a fókuszban:

 • támogató és eszközbővítő képzések coach, vezető és segítő szakmájúak részére,
 • az egészség szemlélet fejlesztése holisztikus megközelítésben,
 • tudásbővítés a fenntartható JÓL-Létünk, a wellbeing érdekében!
 • kreativitást és tudatos jelenlétet, Mindfulnesst támogató elvonulás: REboot
mindful jelenlét

ELEMEDben vagy?

 • tudásbővítés fel nap, 2x90p

Hogyan találkozik a holisztikus egészségszemlélet és a legfrissebb innovativitást fejlesztő eszköz? Miként oldhatjuk fel a szorongást és egészségügyi problémákat okozó blokkjainkat természetes működésünkre építve, gyógyszerek nélkül?  Mi állhat egy összetett, évek óta fennálló tünetcsoport mögött? A TCM és az 5 ELEM teoriájának alapja, rövid betekintés és összefüggések.

bővebben

 

wellbeing jólét

ELEMI energiák és innovativitás

 •  1 napos képzés max. 20 főnek

Tudásbővítő szemléletfejlesztő képzés. Miként hozzuk összhangba ELEMi alkatunkat, motivációinkat?  A Kreatív Intelligencia felszabadítása, az innovativitásunk erősítése az egészségszemléletünk tükrében érdekes összefüggéseket tartogat. Mi az ami erősít, mozgat, harmonizál és nélkülözhetelen a kapcsolatainkban, az egészséges működésünkben. Holisztikus szemléletű támogató eszközök a szorongás kezelése, a kiégés elkerülésére, a kreatív szemléletváltás érdekében. Milyen új perspektívát adhat a tradicionális gyógyászat és az Öt Elem megközelítése.            

bővebben

mindful jelenlét

Rugalmasság, JELENLÉT a hétköznapokban

 • 1 napos képzés max. 20 főnek

A reziliencia , a rugalmas mentális alkalmazkodó képesség aktualitása napjainkban nem kérdőjelezhető meg. A Mindfulness-ről egyre többet hallunk, de sokan csak a meditációval azonosítják. Programunkon a Tudatos Jelenlét gyakorlati alkalmazását, praktikus eszközeit mutatjuk be, rugalmasságunk erősítése, kreativitásunk felszabadítása érdekében. Az önsegítő, selfcare eszközeink megismerése, a fókuszálást segítő szokások elsajátítása, többet jelent mint egy stressz és szorongás csökkentő módszer vagy relaxáció. 

bővebben

Holisztikus szemléletű támogató folyamatok I. - NLP és Mediáció a coachingban vezetőknek, coachoknak

Holisztikus szemlélet & eszközök alapozó képzés –Praktikus betekintés 3 órában,  

Dinamika és Eszközök képzés: eszközkészlet bővítés 4 x fél napban, coachoknak, vezetőknek, segítőknek. Holisztikus szemlélet fejlesztés, NLP eszközök + Mediációs technikák alkalmazása a segítő beszélgetésben, nemzetközi tapasztalatú szakértőtől Magyarországon először. Bővebben.

egyéni, páros coaching &  brandépítés

mindful jelenlét

 Sétálj Velem

 • sétáló konzultáció, walking coaching

A mozgásod, az arcod, a meridiánjaid nem hazudnak. A TCM terapeutával az elemi működés beazonosítása egy kötetlen beszélgetés és séta alkalmával. Különleges tapasztalatú tanácsadóval, a tradícionális kínai gyógyászat, az a mozgás és az arcdiagnosztika elvei mentén.  1 alkalom, mely ideális első konzultációként is egy coaching folyamat elején.Bőv:

wellbeing jólét

Kreatív ÉNerő és MÁRKAÉPÍTÉS

 • egyéni coaching csomag

Építsd fel a legautentikusabb és legerősebb személyes márkád egy holisztikus márkaépítő coaching folyamatban. Miként hozzuk összhangba ELEMi alkatunkat, motivációinkat egy átütő brandépítő folyamatba? Mi az amiért a legjobb stylist vagy egy tökéletes marketing terv sem hozhat látványos sikert! Szakértő team segít abban, hogy a legautentikusabban és elemi erővel tudj megjelenni.  bőv:

csúcsteljesítmény

Reboot és Health coaching

 • egyéni coaching egészségügyi konzultáció

Több mint Wellbeing? Hogyan maximalizálhatjuk teljesítményünket? Miként tarthatjuk fenn hosszú távon az egészséges, fiatalos fizikai és agyműködést? A tudomány legfrissebb kutatási eredményei, a neuroplaszticitás, a Longevity  és a holisztikus szemléletű medicina mentén, praktikus gyakorlatok elgondolkodtató tudásbővítés.azoknak, akik szeretnék éles elmével és fitten megélni az életet.      bővebben

 

Coachoknak, Vezetőknek, segítőknek 

reboot coach képzés

REboot coachoknak, segítőknek

2-3 napos elvonulások

Profi segítőknek, coachoknak, vezetőknek,  Ön-felfedező, Újraindító workshop és szemléletváltó tudásbővítés egyben! Te is olyan vagy, aki rendszerben gondolkodik és a sablonok mögé akar látni új eszközökkel? Szeretnéd kapcsolataidat, döntési blokkjaidat új perspektívából látni, ezután még sikeresebb folyamatokat vezetni? Változások vezetése Elemi erővel?

intelligent team

Holisztikus szemlélet I., NLP és Mediáció  a coachingban

4xfél napos eszközkészlet bővítő Coachoknak, vezetőknek, segítő szakembereknek

Ismerje meg, hogyan bővítheti a coaching eszköztárát, az NLP és a MEDIÁCIÓ hatásos eszközeivel kombinálva, HOLISZTIKUS megközelítésben, Nemzetközi tapasztalatú, TCM terapeuta, Health mentor egyedi programján Magyarországon először.

reboot coach képzés

Gondoljunk a GONDOSKODÓKRA

A Wanderlee önkéntes mentális támogató programja.

Önkéntesek és segítők számára dolgoztuk ki tudásbővítő képzésünket, mert hiszünk benne, hogy kiemelten fontos a támogatók mentális, fizikai EGÉSZségére, és tudatos öngondozására odafigyelnünk. Ők, azok akik a támogatás valódi frontvonalában dolgoznak, sokaknak Ők jelentik a meghatározó mérföldkövet a továbblépéséhez!

 

rekreáció & képzés & utazás

Elvonulásaink, rekreációs programjaink fókuszában a kreatív SZEMLÉLETfejlesztés, TUDÁSbővítés, a Jól-LÉT és a TARTÓS VÁLTOZÁSt hozó felismerések állnak. Könnyen érthető mégis EGYEDI ESZKÖZtárral dolgozunk. holisztikus módszereink: a tradicionális ÖT Elem, az NLP, a Mindfulness, az integrál szemléletű coaching, mediáció, kreatív művészet és mozgásterápia.

park wanderlee program jóllét

AlpakKALAND

1 napos kirándulás egy csodás ausztriai alpakka farmra. Mit tanulhatunk ezektől a lenyűgöző, néha furcsa állatoktól? Az állat asszisztált terápiák között is különlegesek az alpakka foglalkozások. Miként segítenek a tudatos jelenlét erősítésében és a szemléletváltásban ezek a kedves, érdeklődő mégis sokszor szokatlanul működő lények.

bor gasztro wanderlee

Kreatív Selfie 

1 napos ÉN-felfedező workshop és art coaching. Szemléletváltás, tudásbővítés, önismereti kaland!  Miként hozzuk összhangba egyéni ELEMi alkatunkat, motivációinkat kreatív coaching eszközök, az 5 Elem teóriája és a művészet segítségével? Változatos technikák révén alkotjuk meg az egyedi profilod, nevezhetjük kreatív profilozásnak. A folyamat során megkerülhetetlen kérdések által, az egó álarcaitól lecsupaszítva, alkotjuk meg együtt a különleges portréd, valódi 3D változatban is. Mindezt remekül alkalmazhatod életed számos területén.

 

reboot friulia wanderlee

Kreatív töltés olasz módra

REboot -utazz, töltődj és fejlődj kreatívan! Energiákat beindító tudásbővítés csodás tájakon, kalandozások a közeli Friuliában autentikus gasztronómiával és könnyed hangulattal fűszerezve. A téma hívásának köszönhetően, remek csapattal, inspiráló feltöltődés, felismerések magunkról, kapcsolatainkról, holisztikus egészségszemléletről egy TCM orvos, mediátor és művész, tréner vezetésével.

innovator szemlélet Coaching 

Innovator – mindset coaching

Innovátor, vezető, designer, alkotó, innovációs team vezetője vagy? A csúcsteljesítményed egyszerre igényel fókuszáltságot és szárnyaló kreatívitást. Szinergiát a mentális működésedben, összhangot a tudatos és az intuitív éned, a motivációid és cselekedeteid között. Te képes vagy nap mint nap rugalmasan reagálni, kilépni a gondolkodási kereteidből, a rutinból komplex kihívások közepette? Ha nem vagy az ELEMedben, akkor biztosan nehezen, vagy kétszer annyi energiadeficittel. A fejlődés, az egyéni innovativitás a gondolkodásmód, a perspektíva tágításának képességétől függ, és azzal kezdődik. Mérhető módon beazonosítjuk szemléleted meghatározó dimenzióit, erősségeid és fejlesztési irányait, egy világon egyedülálló értékelés segítségével. Légy a saját fejlődésed generátora!

Nézz rá, mennyire innovatív a gondolkodásod?

Készíts pillanatképet és ismerd meg az innovativitás indexed.

IM Snapshot – az Innovátor Szemlélet felvétele, mérése, 

 • Innovator Mindset – Snapshot, egyedül álló kutatás alapú értékelő rendszer,
 • online TESZT + azonnali személyes visszajelzéssel, az aktuális működésedről és fejlesztendő területekről.

Reboot extra

Kis létszámú csoportok, különleges helyszínek, inspiráló tudásbővítés és személyes fejlődésedet támogató életre szóló kreatív kaland!

Wanderlee Creative Adventure & REboot Retreats

Olaszország- Friulia, Spanyolország -Marbella, Ausztria- Tirol!  programok, időpontok bővebben itt.

reboot wanderlee
Marbella coaching wanderlee
olasz coaching reboot
olasz coaching reboot

Töltődj, utazz, fejlődj KREATÍVAN

Újratöltő REboot Elvonulások, Energetizálás coachoknak, vezetőknek,  Kapcsolati REboot pároknak, Mindfulness Bortúra Balatonfelvidéken, Álom-Intelligencia Tréning,  Walking Coaching, inspiráló fejlődés és élmények minden korosztálynak

Budapesten, Magyarországon és európai gyönygyszemeknél

fókuszunk, célunk

ÉBRESZTENI, felhívni a figyelmet a rögzült döntéshozatali mintáinkra, melyeket a sablonok mögötti mentális blokkok okoznak. Emelni az intuíciónk tudatosságát, mely kiránt a döntésképtelenség, a halogatás, a frusztráció vagy a stagnálás érzéséből!

2022 NYÁR, Egyéni nyílt programok

Találkozók a Parkban, REboot Elvonulás Friuliában, Párkapcsolati REboot a Bakonyban, Bortúra Balatonfelvidéken, Álom-Intelligencia Tréning, Egyéni Walking Coaching, Segítőknek karitatív önsegítő fejlesztés

Budapesten, Magyarországon és Európában