Építsd legdinamikusabb  belső erőforrásod –  a

Kreatív Intelligenciád!

A csapatodban bizonyára számos intelligens ember van, elég rugalmasak és magabiztosak a komplexitás kezelésében?  Te képes vagy gyorsan rálátni a kihívások gyökerére?  Az ERŐD, a Kreatív Intelligenciád Benned VAN, aknázd ki és hozd ki a teljesítményed maximumát!

Miért a WANDERLEE ?

  • 19 év TAPASZTALAT
  • Kreatív ELKÖTELEZETTSÉG: CreatiCity Kutató Intézet
  • SZENVEDÉLY – 2003 óta több száz tréning és workshop, coaching nap, Vezetői konferencia, rólunk

FÓKUSZBAN

az INTELLIGENS működés és JÓL-LÉT támogatása

intelligent team

KREATÍV Intelligencia

Innovációs hatékonyság és szervezeti kreativitás fejlesztése, feltérképezése! Az agilitás kreatív újragondolásának egyéni lehetőségei a szervezetek, csapatok hatékonyságáért.

intelligent team

Természetes SZINERGIA

– a csapatban és a szervezet működésében! Intelligens csapatok építése és vezetése, csúcsteljesítmény a természetes szinergiák erősítésével.

intelligent team

Longevity Mindset & REboot

Az egészség-szemléletünk újragondolása az egyéni fiatalos működésünk, a közösségi, szervezeti és kapcsolati jól-létünk fenntartása érdekében. Holisztikus  rekreáció, wellbeing.

REboot coaching

Az ÚJRATÖLTÉS és szemlélet frissítés. Egyfajta kötelező, felelős újraindítás, “self-care”, Önmagunk, csapatunk, környezetünk tudatos működéséért. Ne várd meg a kiégés és kreatív burnout jeleit! Integrál szemléletű képzési szakértő, hollisztikus orvos, krízisszakértő pszichológus és művész tudásbázisa alapján kialakított módszer.

SPARK – workshop a szervezeteknek

Ébresztő! Fél vagy 1 napos szervezeti kreativitás erejét megvilágító, tudatosságot emelő műhely!

Az ERŐD napja a csapatnak

energetizáló CSAPAT- épülés 1 napban, vagy team coaching folyamat a szinergikus, intelligens működésért.

REBOOT extra napok Neked

Kreatív újra-töltődés, Rekreáció & Longevity Tudásbővítés csodás helyeken! Spanyolország & Friulia & Tirol

2022 Get Started

Legyen az innovációs stratégiád része a KREATÍV INTELLIGENCIA fejlesztése!

Ne engedd hogy a kihívások komplexitása kiégessen!

Hozd felszínre, fokozd és tartsd lendületben a szervezeted innovációs potenciálját! Hogyan?

About Us

Szakmai elkötelezettség, tapasztalat & szenvedély

Nálunk nincs kis vagy “nagy ügyfél”, partnereket és kihívásokat  keresünk, mert számunkra a fél napos worskhop is lehet ugyan olyan izgalmas feladat, mint egy mega szervezet kreatív potenciáljának átvilágítása. Vezetőink sokrétű tapasztalatai és a fejlesztés iránti szenvedélye programjaink sikerének záloga. A Wanderlee- ben nekünk minden Ügyfél fontos kihívás! Partnerünk a CreatiCity Kutató Intézet 2012-ben, a Kreatív Intelligencia, CQ felkarolását és szemléletváltás tudatos folyamatának feltérképezését tűzte ki célul. Az intézet alapítója egyben, a Wanderlee Magyarország Szervezetfejlesztő és Rekreációs Kft szakmai vezetője, Varga Sylvia, 2003-óta. Rólunk

Wanderlee Blog –

Miről? Tudásbővítő blog oldalunkon olvashat aktuális gondolatainkról, programokról, érdekes kutatásokról és szemléletfejlesztő módszerekről. Milyen megközelítésben? Az intelligens rendszerelvű  szemlélet és szervezetfejlesztés, a képzés, a Longevity Mindset, a Mindfulness, a team és egyéni integrál szemléletű REboot coaching, a holisztikus orvoslás elvei mentén. Kiktől? Az orvos, a szervezetépítő, a pszichológus, a kutató, a művész, az NLP mester, a tradicionális gyógyító, a mozgásművész tollából.

Sétálj Velem
Sétálj Velem

Sétálj Velem  Önfelfedező séta TCM terapeutával    Fedezd fel a természetes FLOW forrásod, az 5 Elem rendszerében! Szeretem azt a kifejezést, hogy „sétáljunk egyet", ugyanis mozdulataink, beszédünk és arckifejezéseink már egy röpke séta alatt is képesek elárulni,...

read more
Bevezetés az 5 ELEM elméletébe
Bevezetés az 5 ELEM elméletébe

bevezetés az 5 elem teóriába  5 perc olvasás, tudásbővítés    Öt ELEM, melyek egyensúlyba hozzák azon elemek erősségeit vagy gyengeségeit, melyekre hatással vannak. Minden ilyen természetű energiaáramlást összefoglaló néven ÉLETNEK hívunk.  Az Emberek a vonzás és...

read more
REboot coaching Indítsd újra
REboot coaching Indítsd újra

Indítsd ÚJRA a RENDszert! Stagnálásból az áramlásba, a REboot coaching útján "A vitalitáshoz szellemi rugalmasságra van szükség. Az optimális teljesítmény az, amikor a vitalitás alacsony ellenállású és magas kognitív rugalmasságú rendszerben fut." Hogyan indíthatjuk...

read more

Kreatív, rendszerelvű fejlesztés

Rendszerelvű tréning, Kollektív intelligenciára építő workshop, team & vezetői REboot coaching, Szinergikus csapatépítés, Longevity rekreáció, well being konzultáció, tanácsadás, fejlesztés innovatív megoldásokkal, a Kreatív és Érzelmi Intelligencia, a természetes Szinergiák erősítésével – Wanderlee Magyarország, a közösségek és egyének szolgálatában, elkötelezetten 2003 óta. Érdeklődnél?